Σήμερα Σάββατο η μεγάλη γιορτή της ΕΛΕΠΑΠ

Γιορτή που θα μείνει αξέχαστη διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου στις 11:00 στην παραλία του Βόλου με μουσικά δρώμενα, live cooking, face painting, κατασκευές και άλλα δρώμενα που θα επιφυλάξουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη  Παρασκευή η διοίκηση απηύθυνε πρόκληση συμμετοχής σε όλους ανεξαιρέτως τους Βολιώτες, μικρούς και μεγάλους στη διοργάνωση, η οποία έχει τίτλο «Βήματα Ζωής για τα Γενναία Παιδιά» και στοχεύει στην ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου, το έργο του οποίου είναι ευρέως γνωστό εντός και εκτός Μαγνησίας.

Το Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στον Βόλο είναι το μοναδικό στην Κεντρική Ελλάδα και στη Θεσσαλία και σήμερα και φιλοξενεί 80 παιδιά, με διάφορα προβλήματα ή με προδιάθεση για παθήσεις.

Η διοργάνωση θα έχει τρεις θεματικές ενότητες:

Η πρώτη έχει τίτλο “1000 βήματα για τα Γενναία Παιδιά” και θα περιλαμβάνει περίπατο1000 βημάτων από το κτίριο Παπαστράτου προς τον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου.

Η δεύτερη “Κυνήγι θησαυρού”, θα  γίνει στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου. Τέλος, η τρίτη θεματική ενότητα ονομάζεται “Escape room σε ιστιοπλοϊκά σκάφη”, που γίνεται για πρώτη φορά στον Βόλο.

Πηγή: taxydromos.gr