Φεστιβάλ Βαρβάρας 2022: 3ήμερο αφιερωμένο στον αγώνα κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Το Φεστιβάλ Βαρβάρας επιστρέφει στην ορεινή Χαλκιδική, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022, με αγαπημένα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ φέτος είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Η σκηνή του Φεστιβάλ Βαρβάρας 2022 θα φιλοξενήσει τους: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννη Διονυσίου, τη Γλυκερία και τη Μελίνα Κανά καθώς και τους Manitarock.

Για ακόμα ένα καλοκαίρι στον ομώνυμο οικισμό που βρίσκεται στην ορεινή Χαλκιδική σε υψόμετρο 600 μέτρων, μας προσκαλεί όλους να απολαύσουμε ένα μοναδικό συναυλιακό διήμερο παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Αναδεικνύοντας την κοινωνική του πλευρά, το φετινό Φεστιβάλ Βαρβάρας είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Για το σκοπό αυτό, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη στήριξη του «Κέντρου Ελπίδας – Hope Spot», ενός κοινωνικού κινήματος προσφοράς και στήριξης για θύματα trafficking και ενδοοικογενειακής βίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Φεστιβάλ Βαρβάρας 2022: Το Συναυλιακό Διήμερο στην Ορεινή Χαλκιδική για Καλό Σκοπό

Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής έχουν φιλοξενηθεί τα προηγούμενα χρόνια στο φεστιβάλ ανάμεσα τους οι Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, ο Χ. Θηβαίος, Γ. Κούτρας, Γλυκερία κ.α

Η διοργάνωση του Φεστιβάλ είναι το αποτέλεσμα μίας προσπάθειας χρόνων του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας και Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης. Το Φεστιβάλ αποτελεί μια ευκαιρία ο επισκέπτης να παρακολουθήσει τις συναυλίες και παράλληλα να απολαύσει τη φυσική ομορφιά του τόπου, να γευτεί την τοπική κουζίνα καθώς και να επισκεφτεί τους Καταρράκτες Βαρβάρας.

Πηγή: Cityportal