Ολυμπιακός One Team – Δωρεά ποδηλάτων στην «ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ»

Η 3η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου και με αφορμή τον εορτασμό της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η BKT, Euroleague Premium Partner, μέσα από το ONE TEAM πρόγραμμα, προχώρησαν στην δωρεά mountain bikes προς την “ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ”.

Με αυτή την δωρεά, ο Ολυμπιακός θέλει να αναδείξει τα οφέλη του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς. 

Αναλυτικά η “ερυθρόλευκη” ενημέρωση: 

Με αφορμή την σημερινή (03/06) παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου , η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η BKT, Euroleague Premium Partner, μέσα από το ONE TEAM πρόγραμμα προσέφεραν στην  “ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ” (με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΙΣΝ)  ποδήλατα MOUNTAIN BIKES 18 ταχυτήτων, με στόχο να αναδείξουν τα οφέλη του ως μέσο μεταφοράς.

Το ποδήλατο, εκτός του ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον, έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης όσων το χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

Το ONE TEAM, ως επίσημο σταθερό Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας μας, με κάθε ευκαιρία προάγει και διδάσκει τις αξίες της ζωής, έτσι ώστε τα παιδιά μέσα από τον καθημερινό αγώνα τους να ενημερώνονται, να ευαισθητοποιούνται, αλλά και να επιβραβεύονται.

Πριν λίγο καιρό, με αφορμή των εορτασμό της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την έναρξη του προγράμματος, το ONE ΤΕΑΜ χάρισε μέσω του Fan quiz ένα mountain bike.

Στην φωτό που ακολουθεί είναι ο νικητής, Παναγιώτης Κουρκούλης.

Πηγή: superbasket.gr