Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί ενώνουν τις φωνές του κατά της βίας για να κάνουν τον κόσμο «Πιο δυνατό»

Η συμβολή τους στην συγκινητική εκστρατεία «Γίνε Άνθρωπος»

Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί ένωσαν τις φωνές τους κατά της βίας. Τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την περίοδο του lockdown, τα περιστατικά βίας παρουσίασαν έξαρση. Έλληνες ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά της βίας στο νέο video clip του τραγουδιού «Πιο Δυνατός» του Αντώνη Αγγελίδη για την εκστρατεία «Γίνε Άνθρωπος».

Η Ζέτα Δούκα, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η Μπέττυ Λιβανού, η Υβόννη Μαλτέζου, η Λουκία Πιστιόλα, η Νίκη Σερέτη και ο Γιώργος Χρανιώτης είπαν «ναι» στο Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute) το οποίο τους απηύθυνε πρόσκληση να συμμετάσχουν στην εκστρατεία «Γίνε Άνθρωπος».

Το συγκεκριμένο τραγούδι φιλοδοξεί να περάσει το μήνυμα πως κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουμε, πρέπει να μας ενώνει ώστε όλοι μαζί να βγούμε πιο δυνατοί στο τέλος.

Στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού συμμετείχε και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Τσιμούρης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ηθοποιοί συμμετείχαν αφιλοκερδώς στο video clip και γι’ αυτό το λόγο το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute) τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά και για την ενσυναίσθηση που επέδειξαν στο ευαίσθητο θέμα της εξάλειψης κάθε μορφής βίας. Η παραγωγή ήταν δωρεά από την εταιρεία Andritsos Group. 

H μίξη ήχου και τα γραφιστικά ήταν μία δωρεά από τον Χρήστο Νινιό τον Δημήτρη Θωμαΐδη αντίστοιχα.

Πηγή: newsbeast.gr