Σύρος: Φιλανθρωπική συναυλία του Στέφανου Κορκολή

Ο Στέφανος Κορκολής γιορτάζει τα τριάντα του χρόνια στην ελληνική μουσική ξεκινώντας με μία φιλανθρωπική συναυλία στον Πολιτιστικό Χώρο Συλλόγου Χρούσσων τη Κυριακή 26 Ιουνίου.

Μετά τις εντυπωσιακές sold out εμφανίσεις του στο θέατρο Παλλάς ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας ξεκινάει τον εορτασμό των τριάντα του χρόνων στην ελληνική μουσική από το πανέμορφο νησί της Σύρου σε μια μοναδική βραδιά, τα έσοδα της οποίας, θα διατεθούν στον σύλλογο φίλων νοσοκομείου Σύρου.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Μια μεγαλειώδης συναυλία, οκτώ μουσικοί επί σκηνής και η και η Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Ο Στέφανος Κορκολής πέρα από την αναδρομή στο έργο του και τις δικές του επιτυχίες, θα ερμηνεύσει ο ίδιος τραγούδια που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους τραγουδιστές όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη , ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και άλλοι.

Στη σκηνή θα ακουστούν τραγούδια όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Δεν είσαι εδώ», «Ο άγγελος μου», «εκατό φορές κομμάτια», «Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου», «Οι αποσκευές», «Σ´έχω ερωτευτεί» και φυσικά δικές του επιτυχίες από τη δεκαετία του 90Ά όπως το «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέμους», «Το σημάδι του σκορπιού», «Ti Voglio», «Έχω μια διαίσθηση», «Χωρίς εσένα» , «Οι μέρες της φωτιάς», «Αγάπη παράξενη» και πολλά άλλα.

Η ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, η οποία μεταξύ άλλων μετράει ήδη στο ενεργητικό της δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια την αποκάλεσε «αποκάλυψη μεγατόνων».

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΛΥΚΟΦΩΣ