Ο Εθελοντισμός κομμάτι του Μαραθωνίου Ρόδου

Κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής στον κόσμο, να βοηθήσει απ’ όποιο πόστο μπορεί για την επιτυχία και φέτος

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου εκφράζει ένα σύνολο αρχών που προάγουν τις αξίες και τα ιδανικά, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Με το πέρασμα των χρόνων, η διοργάνωση αναβαθμίζεται, εκσυγχρονίζεται και κερδίζει την αναγνώριση της κοινωνίας, ενισχύοντας την εικόνα του νησιού και τη δυναμική του.

Ο εθελοντισμός μέσα από τις δράσεις του, προσπαθεί να αναδείξει μια δράση ψυχής, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της συλλογικότητας και της ανθρώπινης επικοινωνίας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους δρομείς κατά τη διάρκεια του Αγώνα, όπως και των άλλων που τον πλαισιώνουν.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Η διαθεσιμότητα του υποψηφίου εθελοντή για το διάστημα της διοργάνωσης του αγώνα αποτελεί βασική προϋπόθεση, λόγω του μεγάλου βαθμού ευθύνης που αναλαμβάνει. Στις επείγουσες καταστάσεις, όταν απαιτείται να ανταποκριθεί κάποιος εθελοντής σε κάποια κρίσιμη κατάσταση, ακολουθεί ακριβώς τα βήματα που αναγράφονται στην προσωπική διαπίστευση όπου έχει στην κατοχή του και αναζητά επαγγελματίες που μπορούν να είναι διαθέσιμοι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε και εσείς μέλος της μεγάλης οικογένειας του Μαραθωνίου Ρόδου, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση εθελοντή και στείλτε την είτε στο info@rhodesmarathon.gr ή με φαξ στο 2241030145.