Βασίλης Ζούλιας: Εικόνες από την ξεχωριστή επίδειξη μόδας κάτω από την Ακρόπολη – Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου έγινε πασαρέλα

«Βουτιά» στον κόσμο της υψηλής ραπτικής για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα μοναδικό show που μετέτρεψε τον πλέον εμβληματικό πεζόδρομο της Αθήνας, την Διονυσίου Αρεοπαγίτου σε μια μεγάλη πασαρέλα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/06).

Το εντυπωσιακό fashion show με φόντο την Ακρόπολη είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έφερε την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια που έκανε τους παρευρισκόμενους να κάνουν μια «βουτιά» στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, με τίτλο «The Swans» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής Elpida Youth του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Τα φορέματα που φέρουν την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια, ήταν κομψά, ρομαντικά και άκρως εντυπωσιακά και προκάλεσαν τον ενθουσιασμό όσων τα αντίκρισαν. Εξάλλου, ο σχεδιαστής, αγαπά την κομψότητα και τον ρομαντισμό και ζητά από τις Ελληνίδες να μην είναι όλες ίδιες.