«Άλμα Ζωής»: Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού

«Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά τα καθιερωμένα, πλέον, εκπαιδευτικά σεμινάρια «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω».

Με στόχο την έγκυρη, αξιόπιστη ενημέρωση των ασθενών από ειδικούς επιστήμονες, κάθε Σάββατο είναι αφιερωμένο σε διαφορετικό θέμα που σχετίζεται με τον καρκίνο του μαστού.

Η πληροφόρηση των ασθενών για τα θέματα που τις αφορούν αποτελεί, άλλωστε, βασική επιδίωξη του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», καθώς μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με την ασθένεια αλλά και μετά τη λήξη της.

Ο νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» διαρκεί από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο 2019.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται συγκεκριμένα Σάββατα 10:00 – 12:30 στο ξενοδοχείο Electra Metropolis, Μητροπόλεως 15, Αθήνα

Δηλώσεις συμμετοχής

Η συμμετοχή στα σεμινάρια «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» είναι εντελώς δωρεάν για οποιαδήποτε γυναίκα έχει βιώσει καρκίνο του μαστού.

Για τη συμμετοχή σε κάθε σεμινάριο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» 2108815444 μία εβδομάδα πριν από την εκάστοτε ημερομηνία διεξαγωγής. 

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 35 άτομα, ώστε να εξασφαλίζεται ο διάλογος με τους ειδικούς και η επίλυση των αποριών.