Φιλανθρωπικό fashion show για κακοποιημένες γυναίκες

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο θέατρο Μαίρη Αρώνη στον Άλιμο στις 8 το βράδυ και την Τρίτη 05 Ιουλίου στο Άλσος Κηφισιάς την ίδια ώρα.

Δύο φιλανθρωπικά fashion show διοργανώνει ο πολιτιστικός και φιλανθρωπικός γυναικείος σύλλογος «Ελπίδα Μάνας» που στηρίζει ενεργά κακοποιημένες γυναίκες, μονογονεϊκές οικογένειες και ευπαθείς ομάδες γυναικών τόσο υλικά όσο και ηθικά και ψυχολογικά.

Θα παρουσιαστούν χειροποίητα γυναικεία ρούχα & αξεσουάρ, δημιουργίες των μελών του γυναικείου συνεταιρισμού «ΙPPOLITI», που έχουν δημιουργηθεί από τα μέλη του συλλόγου, προς ενίσχυση των σκοπών του.

Μέλη του συλλόγου, κακοποιημένες γυναίκες και ΑΜΕΑ (με προβλήματα στην όραση ή την ακοή), θα παρουσιάσουν χειροποίητες δημιουργίες ενδυμάτων και αξεσουάρ, φτιαγμένες από τις ίδιες, ενώ την εκδήλωση θα συνοδεύσουν μουσικά η πιανίστρια και αναπληρώτρια καθηγήτρια του Εθνικού Πανεπιστήμιου Τέχνης του Χάρκοβο, Irina Denisenko και η mezzo soprano Αγλαΐα Πολυχρονίδη.

Οι δύο καλλιτέχνιδες είναι πρόσφυγες από την ελληνική κοινότητα της Ουκρανίας.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι αφιερωμένες σε όλες τις γυναίκες που έχασαν την ζωή τους ως αποτέλεσμα άσκησης ενδοοικογενειακής βίας.

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

Θέατρο «Μαίρη Αρώνη»

Ελ.Βενιζέλου 14, Άλιμος

Τετάρτη 29 Ιουνίου  – Ώρα Έναρξης: 20:00

Αλσος Κηφισιάς

Θεοδ Δεληγιάννη 11, Κηφισιά

Τρίτη 5 Ιουλίου – Ώρα Έναρξης: 20:00

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Πολιτιστικός & Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ελπίδα Μάνας»

Γυναικείος Συνεταιρισμός “IPPOLITI”

Ξενοφώντος 92 Καλλιθέα

Τηλ.  210-9424466

Κιν.   6983446241 (κ. Νάντια Αβιτίδου)

Email: nadia.avitidou@gmail.com

Πηγή: in.gr