Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης αναζητά εθελοντές για την καλοκαιρινή εκστρατεία “Διαδρομές ανάγνωσης… άκουσε, δες, μάθε, γέλα!

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022 με τίτλο «Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!» και αναζητά εθελοντές για την υλοποίηση των δράσεων.

Στη διάρκεια της εκστρατείας θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δράσεις και τα παιδιά θα ζήσουν δημιουργικές “περιπέτειες” με κεντρικό άξονα το βιβλίο.

Οι ενδιαφερόμενοι/ ενδιαφερόμενες με δημιουργική διάθεση, φαντασία και θέληση να προσφέρουν και να μοιραστούν τις δικές τους γνώσεις κι εμπειρίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρουσιάζοντας και υποστηρίζοντας ιδέες και δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην καλύτερη υλοποίηση του προγράμματος. Ευπρόσδεκτες είναι όλες οι δεξιότητες καθώς υπάρχουν πολλά πεδία δράσης.

Για δηλώσεις συμμετοχής (απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας):

ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, mail) στο draseis@kozlib.gr ή με έντυπη αίτηση στο χώρο της βιβλιοθήκης, μέχρι τις 29 Ιουνίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 2461049319, εσωτ 102 κ. Σταυρούλα Αναστασοπούλου.

Πηγή: prlogos.gr