Ποδοσφαρικος αγωνας κοινωνικού σκοπού, μεταξύ Ασκληπιείου και Unesco

Τον αγώνα και την εκδήλωση βράβευσης προλόγισε και συντόνισε ο διευθυντής Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Αντώνης Γλύκας

Ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας κοινωνικού σκοπού έλαβε χώρα, με θεαματική συμμετοχή και συγκίνηση στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας, μεταξύ των ομάδων του Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας και της UNESCO Νοτίων Προαστίωνμε Χορηγό το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Με συνέπεια σε δράσεις προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του φιλοσοφίας «Αθλητισμός- Εκπαίδευση- Πολιτισμός», το ΙΕΚ ΑΛΦΑ απέδειξε έμπρακτα, για ακόμα μία φορά, την κοινωνική του ευαισθησία, παίρνοντας την πρωτοβουλία να στηρίξει ως Χορηγός τον εν λόγω αγώνα για καλό σκοπό, ο οποίος έληξε με ισοπαλία (σκορ 4-4).

Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν η διοίκηση, αλλά και οι ιατρικές, νοσηλευτικές και διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν:

  • στον Διοικητή Ανδρέα Πλεμμένο, η υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη
  • στην ιατρική διεύθυνση, η βουλευτής Άννα Καραμανλή
  • στη νοσηλευτική διεύθυνση, η πρόεδρος της UNESCO Νοτίων Προαστίων, Σούλα Κοκολέτσου
  • στη διοικητική υπηρεσία, ο πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ, Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής

Τον αγώνα και την εκδήλωση βράβευσης προλόγισε και συντόνισε ο διευθυντής Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Αντώνης Γλύκας.

Η παρουσία όλων ήταν συμβολική και σημαντική, καθώς έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ομοψυχίας και αναγνώρισης των πολύτιμων υπηρεσιών Υγείας του νοσοκομείου στην κοινωνία, τόσο εν μέσω της πανδημίας covid, όσο και διαχρονικά, τα τελευταία 81 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210-9640117
  • https://iekalfa.gr/