Απίστευτο θέαμα στα Τέμπη, ένα πιάνο στον αέρα!

Δεν έχει γίινει κατι αντίστοιχο πουθενά στον κόσμο!

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι επισκέπτες των Τεμπών το απόγευμα της Κυριακής όταν εμφανίστηκε στον αέρα μια πιανίστα με το πιάνο της αφήνοντας τους με το στόμα ανοιχτό!

Ένα πιάνο να  αιωρείται ανάμεσα στην κοιλάδα των Τεμπών κρεμασμένο από τεράστια μπαλόνια δημιουργώντας μια εξωπραγματική ατμόσφαιρα για τα ελληνικά δεδομένα.

Το πανέμορφο αυτό Θέαμα ήταν μια ιδέα του Σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και της  Πιανίστριας του μουσείου της Ακρόπολης Έλενας Ξυδιά σε ένα κάλεσμα από τον Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό video προώθησης της φυσικής κληρονομιάς της περιοχής.

Μια εθελοντική ομάδα εργάστηκε σχεδιάζοντας αρκετό καιρό το εγχείρημα το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο μια και κανείς δεν το έχει επιχειρήσει στο παρελθόν σε φυσικό τοπίο και σε τόσο μεγάλο ύψος.

Με άψογο τεχνικό σχεδιασμό από τον Βασίλη Μπανταβή προβλέφθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, σε αυτό το παράτολμο εγχείρημα  το οποία ήταν απόλυτα ασφαλές τόσο στην φάση προετοιμασίας όσο και στην τελική φάση υλοποίησης.

Nα σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε το Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας   η Αστυνομία και το Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας

Η Εθελοντική ομάδα υλοποίησης του προτζεκτ αποτελείται από τους

Τζένη Καρέλα

Εφη Vast

Χρήστο Γενιτσεφτσή

Στέλιο Ζαφειρόπουλο

Φανή Τσιάμαλου

Γιώργο Μανίκα

Δημήτρη Παπαλέξη

Ηλία Μάντη

Αγγελο Καστώρη

Πηγή: larissanet.gr