ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: Λαμπερή πασαρέλα στο gala για φιλανθρωπικό σκοπό

Λαμπερό ήταν το φιλανθρωπικό gala που έκανε χθες το βράδυ, Δευτέρα 4 Ιουλίου, στο beach bar «Αστέρια» στη Χαλκίδα ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοιπλασματικές Ασθένειες «Η Πίστη».

Η βραδιά ξεκίνησε με ομιλία της προέδρου του συλλόγου Αναστασίας Σταματέα-Βαρδουλάκη. Στο βήμα ανέβηκε και ο διευθυντής της Ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Παίδων» Μανώλης Παπασάββας, ο οποίος βραβεύτηκε από το σύλλογο.

Το βραβείο παρέλαβε από το Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη υπό τα βλέμματα της παρουσιάστριας της βραδιάς Ανθής Βούλγαρη, γνωστής δημοσιογράφου .

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με επίδειξη ρούχων για παιδιά και ενήλικες. Νεαρά μοντέλα και παιδάκια παρουσίασαν ενδύματα από τοπικές επιχειρήσεις και έδωσαν stylish αέρα στη βραδιά.

Μετά το catwalk, έγινε δημοπρασία φορέματος και ευαισθητοποιημένοι καλεσμένοι προσέφεραν χρήματα για τις ανάγκες του συλλόγου.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων γνωστοί Χαλκιδέοι επιχειρηματίες, γιατροί και επαγγελματίες, οι βουλευτές Θανάσης Ζεμπίλης και Σπύρος Πνευματικός και ο Αντιπεριφεριάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης (στη φωτό κάτω με την κα Σταματέα).

Την όμορφη βραδιά απόλαυσε και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Νίκος Μώρος με τη σύζυγό του Δέσποινα Γαλάνη και το παιδάκι τους Νικόλα .

Η βραδιά έκλεισε μελωδικά με συναυλία του Ηλία Καμπάκη .

Πηγή: egnomi.gr