Δήμος Σκιάθου : Διοργάνωση Ρεσιτάλ Πιάνου για Φιλανθρωπικό Σκοπό

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Μπούρτζι, στις 11.00 και στις 19.30 ο Christof Moser θα παρουσιάσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο πιάνου σε δύο εμφανίσεις. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κομμάτια των Μπαχ, Μότσαρτ, Μπετόβεν, Σοπέν, Τζιναστέρα, Αλμπένιθ, Βαγγέλη Παπαθανασίου αλλά και του ιδίου του Christof Moser.

Ο Christof Moser είναι πιανίστας, συνθέτης και καθηγητής γεννημένος στην Αυστρία. Με σπουδές δύο δεκαετιών στο πιάνο σε σπουδαία εκπαιδευτικά ιδρύματα, από το 1991 είναι λέκτορας στην Εκπαιδευτική Ακαδημία και στο University of Music της Βιέννης. Έχει υπάρξει εισηγητής σε πληθώρα εργαστηρίων και σεμιναρίων για το πιάνο σε όλη την Ευρώπη. Επίσης, είναι ιδρυτής, πιανίστας και διασκευαστής του ντουέτου Μουσικής Δωματίου «pianodrum» το οποίο έχει παίξει σχεδόν σε όλον τον κόσμο. Ο Christof Moser επισκέπτεται τη Σκιάθο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και πρότεινε στο Δήμο Σκιάθου τη διοργάνωση ενός ρεσιτάλ στο νησί που τόσο αγαπά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη ωστόσο ο συνθέτης παροτρύνει τους θεατές να υποστηρίξουν το έργο του Καταφυγίου Σκύλων της Σκιάθου.

Πηγή: skiathoslife.gr