Συμμετείχε σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Άμστερνταμ ο Federer

O Roger Federer συμμετείχε σε φιλανθρωπική εκδήλωση τένις που έλαβε χώρα στο Άμστερνταμ, μαζί με τον Richard Krajicek και την Esther Vergeer

Ενώ τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Wimbledon την περασμένη εβδομάδα, τρεις θρύλοι του τένις βρισκόντουσαν στο Άμστερνταμ και έπαιζαν τένις για καλό σκοπό.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων και πολύ μεγάλος Roger Federer, ένωσε τις δυνάμεις του με τον πρώην πρωταθλητή του Wimbledon και νυν διευθυντή του τουρνουά του Ρότερνταμ, Richard Krajicek, αλλά και με την πρωταθλήτρια 21 Grand Slams τίτλων στο wheelchair tennis, Esther Vergeer, για να παίξουν τένις στο Krajicek Playground Reigersbos στο Άμστερνταμ, στις 4 Ιουλίου. Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση με τη συμμετοχή πολλών παιδιών που στηρίζουν τα φιλανθρωπικά ιδρύματα του Krajicek και της Vergeer στην Ολλανδία.

“Ήταν χαρά μου να παίξω τένις με τα παιδιά. Το τένις έχει συνδέσει την Esther, τον Richard και εμένα σε όλες τις καριέρες μας, οπότε νομίζω πως είναι ωραίο να βρισκόμαστε μαζί σε ένα γήπεδα και να εμπνέουμε τη νέα γενιά παικτών. Πέρασα πολύ καλά εδώ στην Ολλανδία και ελπίζω πως κάποιος μελλοντικός πρωταθλητής θα βγει από εδώ”, είπε ο Federer.

Πηγή: tennisnews.gr