Η ΕΛΕΠΑΠ διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία, την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση, Exotic Dinner στο Ecali Club, με την Άννα Βίσση

Άννα Βίσση, Μαριάννα Μόσχου

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, διοργάνωσε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, με τεράστια επιτυχία, ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση, Exotic Dinner, με την ευγενική φιλοξενία του Ecali Club.

Η Άννα Βίσση, Πρέσβειρα της ΕΛΕΠΑΠ, λάμπρυνε αφιλοκερδώς με την παρουσία της την εκδήλωση και ξεσήκωσε τους καλεσμένους της βραδιάς με τις μοναδικές επιτυχίες της. Τους εκλεκτούς καλεσμένους, πιστούς και αγαπητούς φίλους της εκδήλωσης υποδέχονταν στην είσοδο του Ecali Club , η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κυρία Μαριάννα Μόσχου και η ψυχή των εκδηλώσεων κ.κ. Ηρώ Κόβα, ΄Ετα Παγίδα-Σαμαρά και Αρετή Δαλακούρα.

Χριστίνα Κατσουρίδη, Έμη Λιβανίου, Στέλιος Κωνσταντινίδης,

Με φινέτσα και κομψότητα, σ’ένα πραγματικά εξωτικό περιβάλλον με τροπικά φυτά και ζώα, οι καλεσμένοι με πολύ κέφι και θετική ενέργεια απόλαυσαν μια μαγευτική βραδιά, συντροφιά με της μεγαλύτερες επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Γιώργος Μελάς, Γιώργος Ραφαήλ, Αλέξανδρος Σαμαράς

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα αξιοποιηθούν για τη στήριξη του βασικού σκοπού της ΕΛΕΠΑΠ, της παροχής καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης υψηλού επιπέδου, μέσα σ’ένα ασφαλές και οικείο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, περιβάλλον. Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί από καρδιάς: Το Κοινωφελές ΄Ιδρυμα Ιωάννη Σ.Λάτση και το Ecali Club, για τη μεγάλη χορηγία και την εξαιρετική φιλοξενία. Ευχαριστεί επίσης θερμά όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης: CENEGENICS, INSTITUTE OF LIFE, PANERAI, KESSARIS, NIPPON PAINT MARINE, KENSHO, NAVARINO, SPANOS A.E, DIGIPRINT, MANCODE. Τη Moet & Chandon, σύμβολο υψηλών εορτασμών και φιλανθρωπικών δράσεων εδώ και 300 χρόνια, για την υπέροχη σαμπάνια που προσέφερε.

Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, Γιώργος Ντάβλας, Καλλιόπη Ροδοπούλου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Σοφός

Oι καλεσμένοι έκαναν πρόποση για την επιτυχία του καλού σκοπού της βραδιάς, “toast for a cause”για τη στήριξη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ. Την κυρία Φαίη Βαλλίδη, για την εξαιρετική προσφορά της στη διαμόρφωση και διακόσμηση του χώρου. Tην Εταιρία ΣΚΟΥΡΑΣ, για τα μοναδικά κρασιά της εκδήλωσης. Την Εταιρία STYLE BOX για τα επιλεγμένα έπιπλα. Τον κύριο Παύλο Ρουσιάκη για τις εμπνευσμένες συνθέσεις λουλουδιών. Λίγα Λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ: Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο για 80 ολόκληρα χρόνια αγωνίζεται για την αναγνώριση του δικαιώματος των παιδιών με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να εκπληρώσουν τους προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Ηρώ Κόβα, Νίκος και Κρίστη Χατζηνικολάου

Το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ είναι να συνεχίσει να βελτιώνει και να αναπτύσσει τις παροχές και τα προγράμματά της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Στόχος είναι να συνεχίσει να παρέχει καινοτόμες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης, οι οποίες να εντάσσονται σε ολοκληρωμένα προγράμματα, που λαμβάνουν χώρα σε ένα ασφαλές και οικείο προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους περιβάλλον. Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, δίνονται οι καλύτερες ευκαιρίες για την καλλιέργεια των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων, για την ανεξαρτησία και την επίτευξη στόχων σε βρέφη , παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες. Με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του προσωπικού, των εθελοντών, των δωρητών, της διεύθυνσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, η ΕΛΕΠΑΠ συνεχίζει να στηρίζει περισσότερα από 1.000 βρέφη,παιδιά και ενήλικες στα έξι παραρτήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο.

Γιώργος και Έλενα Ντάβλα

Είναι καθημερινός ο αγώνας για να μπορέσει να συνεχιστεί το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ για «Βήματα Ζωής», για ευκαιρίες ένταξης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία στην Ελλάδα. Σήμερα, η ΕΛΕΠΑΠ έρχεται αντιμέτωπη με αυξημένες απαιτήσεις για παροχή υπηρεσιών, εξαιτίας των πολλαπλών κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες και της αυξημένης ανάγκης τους για στήριξη. Τα παιδιά και οι ενήλικες της ΕΛΕΠΑΠ προσφέρουν καθημερινά παραδείγματα δύναμης, επιμονής, σκληρής δουλειάς, αποφασιστικότητας, και κουράγιου μπροστά στις αντιξοότητες, ενώ ως παραδείγματα συμβάλλουν ενεργά στην ευαισθητοποίηση και στην αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας.

Γιάννης Κωνσταντάκης, Institute of Life – Ντόλυ Φατσέα, Cenegenics – Ηρώ Κόβα, Αθανάσιος Αθανασίου, Cenegenics – Ρομίνα Παπαλάμπρου, Cenegenics
Αλέξης και Αλίκη Χατζοπούλου
Άντζελα Βαγιώνη, Χριστίνα Μήτση
Αρετή Δαλακούρα, Δημήτρης Δαλακούρας, Βασίλης Καίσαρης, Παύλος Ρουσσιάκης
Αρετή Δαλακούρα, Ηρώ Κόβα, Άννα Βίσση, Έτα Παγίδα Σαμαρά
Ελίνα Βασιλάκη, Ιωάννα Τσικοπούλου, Ρούλα Λινάτσα, Έτα Παγίδα Σαμαρά, Αρετή Δαλακούρα, Τζόση Βιτζηλαίου (PR MANAGER AMVYX)
Ντέπυ Σιδεράκη, Σούλα Λιάκου