Η UNESCO Νοτίων προαστίων, το Σωματείο «Δύναμη ζωής και Αγάπης» και η Πρόεδρος του Βάνα Μπάρμπα διοργάνωσαν την πρώτη Ημερίδα με θέμα την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Το Σωματείο «Δύναμη ζωής και Αγάπης» και η Πρόεδρος του & Τομεάρχης Πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας, κα Βάνα Μπάρμπα σε συνεργασία με την UNESCO Νοτίων προαστίων, διοργάνωσαν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μία ξεχωριστή συμβουλευτική και πολιτισμική ημερίδα με κύριο θέμα την κρυοσυντήρηση ωαρίων, παρουσία πολλών διακεκριμένων ομιλητών του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιφανών ιατρών.

Ανάμεσα στους ομιλητές ξεχωρίσαμε τον κο Βασίλειο Γ. Κοντόπουλο (Γυναικολόγο – Ενδοκρινολόγο Αναπαραγωγής), την κα Μορφύρη Χριστίνα (Χειρουργό Οδοντίατρο, με εξειδίκευση στην Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτευματολογία), τον κο Κελέση Νικόλαο (Ιατρό Χειρουργό Ογκολόγο) ο οποίος δέχτηκε στα πλαίσια της ημερίδας γυναίκες για δωρεάν μαστολογική εξέταση και τη διάσημη συγγραφέα κα Μανίνα Ζουμπουλάκη. Στη διάλεξη παρευρέθηκαν επίσης επώνυμοι καλεσμένοι από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο της Αθήνας.

Βασίλειος Κοντόπουλος- Κατερίνα Κούτρη -Βάνα Μπάρμα- Χάρης Σιανίδης

Στα πλαίσια της ημερίδας συζητήθηκαν επιπλέον, θέματα για την αισθητική αποκατάσταση για τη βελτίωση του χαμόγελου, ενώ η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση του βιβλίου «Εσύ είσαι Χρήστο;» του συγγραφέα Χρήστου Δούλη.

Βικτώρια Ιγροπούλου- Νάιρα Αλεξοπούλου- Βίκυ Μπουζούνη