Πρόσκληση εθελοντών από ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για το Παγκόσμιο Υδατοσφαίρισης Παίδων στον Βόλο

Εθελοντές για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Παίδων που θα φιλοξενηθεί στον Βόλο αναζητεί ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, που εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:  «Ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση θα κάνει την πόλη μας παγκόσμιο επίκεντρο του αθλητισμού. Πρόκειται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Κ16 , που θα διεξαχθεί 20-27 Αυγούστου.

Οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία των αγοριών ανέρχονται στις 25 και είναι οι κάτωθι: Μαυροβούνιο, Αυστραλία, Λετονία, Κροατία, Σλοβενία, Αζερμπαϊτζάν, Ισπανία, Βραζιλία, Πολωνία, Ελλάδα, Ιαπωνία, Γεωργία, Ελβετία, Ιταλία, Αίγυπτος, Ουκρανία, ΗΠΑ, Καζακστάν, Μάλτα, Ουγγαρία, Νότια Αφρική, Τουρκία, Σερβία, Γερμανία, Πορτογαλία.

Οι αγώνες στον Βόλο θα πραγματοποιηθούν στα κολυμβητήρια «Β. Πολύμερος» (Ν.Ιωνία) και «Ι. Ζηργάνος» (ΕΑΚ Βόλου), καθημερινά πρωί και απόγευμα.

Η πόλη μας έχει περάσει με άριστα όλες τις προκλίσεις στο παρελθόν, παρόμιων εκδηλώσεων -πάνω από δέκα στο σύνολό τους-  με την σημαντική και καθοριστική βοήθεια των εθελοντών.

Απευθυνόμαστε λοιπόν ξανά στους πολύτιμους αυτούς συνεργάτες να δηλώσουν ενδιαφέρον και να συμβάλλουν ακόμη μία φορά στην διεξαγωγή μιας άψογης διοργάνωσης.

Εθελοντής μπορεί να γίνει όποιος/α: Είναι άνω των 18 ετών, μιλά τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο, χειρίζεται καλά προγράμματα Η/Υ (Word, Excel, mail, αναζήτηση Google) και έχει ελεύθερο χρόνο από 16-27 Αυγούστου (άφιξη αποστολών μέχρι τέλους του πρωταθλήματος), επικοινωνόντας στα τηλ: 6973797189 (κα Έφη Βλιώρα) και 2421071770 (Δ/νση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ).

Για την καλύτερη οργάνωση δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου. Επισημαίνουμε ότι δίνεται σε όλους μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να ζήσει από κοντά την μαγεία μιας μεγάλης διοργάνωσης, να γνωρίσει πρωταγωνιστές και παρασκήνια, να κάνει καινούργιους φίλους. Με την σιγουριά της ανταπόκρισης και για αυτό το αθλητικό γεγονός , ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων».

Πηγή: e-thessalia.gr