Την ερχόμενη Τετάρτη η φιλανθρωπική εκδήλωση κλασσικής μουσικής στην Ύδρα

Για 13η συνεχή χρονιά, θα λάβει χώρα στην Ύδρα η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση κλασσικής μουσικής, τα έσοδα της οποίας διατίθενται για το Νοσοκομείο της Ύδρας, του οποίου Πρόεδρος είναι ο Σεβασμιότατος Δεσπότης Ύδρας Αιγίνης, Ερμονίδος και Τροιζηνίας κ.κ. Εφραίμ.

Η φετινή μουσική εκδήλωση έχει ορισθεί για την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2021, ώρα 9μμ, στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης της Ύδρας. Κάθε χρόνο οι σολίστ είναι νέοι καλλιτέχνες διεθνώς γνωστοί από τις επιτυχίες τους στους διεθνείς διαγωνισμούς.

Στην φετινή μουσική εκδήλωση έχουμε προσκαλέσει τον βιολιστή Timothy CHOOI (1ο βραβείο στον Διεθνή διαγωνισμό Qeen Elisabeth του 2019, 1ο Βραβείο στον Διεθνή διαγωνισμό Joseph Joachim του 2018, 1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό Βιολιού Schadt του 2018 στις Η.Π.Α, και πρόσφατα έλαβε το Βραβείο “Prix Peternot”, το οποίο τον αναγνωρίζει έναν υποσχόμενο και καταξιωμένο διεθνή καλλιτέχνη στο διάσημο Φεστιβάλ Verbier στην Ελβετία), ο οποίος με συνοδεία ορχήστρας θα παίξει το Κονσέρτο για Βιολί in D Major Op 35 του Pyotr Ilyich Tshaikovsky.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

-Johannes Brahms: Hungarian Dance No. 1 in G Minor
-Pyotr Ilyich Tchaikovsky: Serenade for String Orchestra, Op. 48
Valse: Moderato – Tempo di valse
-Bela Bartok: Romanian Folk Dances
No. 5: Roman Polka
No 6: Aprozo / Maruntel (Fast dance)
-Nikos Skalkotas: Kleftikos
-Pyotr Ilyich Tchaikovsky: Violin Concerto in D Major, Op. 35

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στο 22980 53385 & 6944 36 22 23