“Κόκκινη Λάμψη” στο Zonars: Εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας με ξεχωριστούς καλεσμένους

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Έλαμψε η Πανεπιστημίου από φώτα και ξεχωριστούς καλεσμένους που προσήλθαν στην εκδήλωση με τίτλο “Κόκκινη Λάμψη” που διοργάνωσε ο γνωστός Δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης και η σύζυγός του Αγγελική Αγγελίδη, με αφορμή την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πρώτης παγκόσμιας κλινικής έρευνας “Αυτόλογη Θεραπεία PRP”, το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου, στο Zonars.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Ο Στέλιος Αγγελίδης είναι ο πρώτος Έλληνας ιατρός, ο οποίος μαζί με την επιστημονική ομάδα του ολοκλήρωσε μια παγκόσμια κλινική έρευνα και εκπόνησε το πρώτο επιστημονικό βιβλίο στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τον Αυτόλογο μηχανισμό και την Ογκομετρική αποκατάσταση με Αιμοπετάλια (PRP).
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ NARCISSUS
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΝΤΕΜΗ ΒΕΡΝΙΚΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Η μέθοδος PRP (πλάσμα πλούσιo σε αιμοπετάλια) είναι μια μη χειρουργική θεραπευτική μέθοδος κατά την οποία χρησιμοποιείται το αίμα του ίδιου του ασθενούς.
Tην εκδήλωση παρουσίασε η Έμη Λιβανίου.
Tο εντυπωσιακό φόρεμα της κυρίας Αγγελικής Αγγελίδη αλλά και το φόρεμα της κυρίας Έμης Λιβανίου επιμελήθηκε, όπως πάντα, ο σχεδιαστής ΜICHALIS MANIATIS.
Κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς οι καλεσμένοι απόλαυσαν Votka Stolishnaya και εκλεκτά εδέσματα που επιμελήθηκε το Zonars.