Προσφορά τυροκομικών προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Λαρισαίων

Τυροκομικά προϊόντα και συγκεκριμένα τυρί προσέφεραν οι ιδιοκτήτες του αγροκτήματος  «Τάχας» κ.κ. Νίκος & Ζήσης Τάχας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης.

Η προσφορά αυτή πραγματοποιήθηκε εις μνήμη του πατέρα τους  Αθανασίου Τάχα, ενώ παράλληλα  οι ίδιοι  αναγνωρίζοντας το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου  υποστήριξαν ότι θα είναι παρών σε ότι χρειαστεί η Δομή.

Τα είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Πηγή: larissanet.gr