Τα Pampers συνεχίζουν να ενισχύουν τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ηλιτόμηνον

Για τη δωρεά μίας θερμοκοιτίδας στη ΜΕΝΝ του Γεν. Νοσ. «Αγία Σοφία»

Τα Pampers αναγνωρίζουν τη δύναμη που δείχνουν τα πρόωρα μωράκια-οι μικροί μαχητές, μαζί με τις οικογένειες τους και υποστηρίζουν το έργο της οργάνωσης «Ηλιτόμηνον» που δραστηριοποιείται με στόχο τη φροντίδα των μωρών που έχουν γεννηθεί πολύ νωρίς και πολύ μικρά. Τα Pampers ενισχύουν σταθερά το έργο του Ηλιτόμηνον, όπου μέχρι σήμερα έχουν δωρίσει συνολικά τέσσερις νέου τύπου θερμοκοιτίδες, συμβάλλοντας έτσι στη συνεχή βελτίωση της νοσηλείας των πιο μικρών και ευάλωτων μωρών.

  • Η πρώτη θερμοκοιτίδα προσφέρθηκε από το «Ηλιτόμηνον» το 2019 στη ΜΕΝΝ του Γενικού Νοσοκομείου «’Έλενα Βενιζέλου» στην Αθήνα. 
  • Η δεύτερη θερμοκοιτίδα προσφέρθηκε από το «Ηλιτόμηνον» το 2020  στη  A’ ΜΕΝΝ ΑΠΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης.
  • Η τρίτη θερμοκοιτίδα προσφέρθηκε από το «Ηλιτόμηνον» το 2021 στο Νεογνολογικό Τμήμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
  • Η τέταρτη θερμοκοιτίδα στη B’ Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

 «Όλοι εμείς στα Pampers είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που μπορούμε να συμβάλουμε στις μοναδικές ανάγκες των πρόωρων βρεφών, όντας δίπλα σε εκείνους που τα φροντίζουν και ο στόχος μας είναι πάντα να βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε”,», δήλωσε ο Brand Manager των Pampers για την Ελλάδα Κωνσταντίνος Μάνθος.

Η P&G και τα Pampers συνεχίζουν να στέκονται περήφανα δίπλα στους μικρούς μαχητές και τις οικογένειες τους. Σχεδίασαν  τα Pampers Preemie Protection, τη μικρότερη πάνα στον κόσμο για μωρά τόσο μικρά όσο 800 γραμμάρια. Μέχρι σήμερα έχουν δωρίσει στα μαιευτήρια της χώρας πάνω από 500.000 πάνες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Η Λέλα Βαβουράκη, Πρόεδρος του Ηλιτόμηνον δήλωσε: «Η φροντίδα των μωρών που γεννιούνται πολύ νωρίς και πολύ μικρά είναι κάτι για το οποίο πρέπει να νοιαζόμαστε όλοι μας, καθώς αυτά τα εύθραστα μωρά είναι κομμάτι του κοινού μας μέλλοντος. Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός των ΜΕΝΝ είναι πολύτιμο εργαλείο για τη φροντίδα των πρόωρων μωρών, όπως πολύτιμο εργαλείο είναι κάθε τι που μειώνει τη δυσφορία και τον πόνο τους, προστατεύει τον ύπνο τους και την νευροανάπτυξή τους. Ευχαριστούμε από καρδιάς την P&G και τα Pampers που έχουν κατανοήσει τις ανάγκες των πιο μικρών και τόσο πολύτιμων μαχητών μας και, ως χρυσός μας χορηγός, μας στήριξε για άλλη μια φορά ώστε να προσφέρουμε τη θερμοκοιτίδα στη Β’ΜΕΝΝ του «Αγία Σοφία». 

Τα Pampers για πάνω από 50 χρόνια φροντίζουν για την υγιή ανάπτυξη των μωρών.  Συνεργάζονται με κορυφαίους παιδίατρους, παιδιατρικούς δερματολόγους και ειδικούς για να επιβεβαιώσουν ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή για τα μωρά.  

Πηγή: newsbeast.gr