Στις 21 Απριλίου τρέχουμε στον 5ο Αγώνα Δρόμου στην Κύπρο για καλό σκοπό

Ο 5ος Αγώνας Δρόμου Ομόδους που εντάσσεται στο αθλητικό καλεντάρι των Λεμεσίων 2019, πραγματοποιείται την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 10 το πρωί, εις μνήμη του αείμνηστου Ξένιου Ξενοφώντος.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ξένιος Ξενοφώντος» σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Ομόδους, τα σωματεία Dromea Racing , Περικλής Δημητρίου και Ευ Ζην, τον Όμιλο Φίλοι του Ομόδους και το Γυμνάσιο Ομόδους, διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά το Omodos Cross Xenion Race, με σκοπό τη στήριξη των άπορων μαθητών και φοιτητών για την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Ο αγώνας περιλαμβάνει κατηγορίες παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και ενήλικες, στις διαδρομές 500μ, 1000μ και 2000μ, την ανοικτή κατηγορία ανδρών και γυναικών για το Διεθνή Αγώνα Δρόμου 10 000μ., καθώς και την κατηγορία «Περπατώ και προσφέρω» στην οποία οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στα γραφικά δρομάκια του χωριού.

Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα λάβουν δωρεάν φανέλα, μετάλλιο συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση και δίπλωμα. Οι εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας https://www.dromearacing.com/races, έως και τις 16 Απριλίου 2019.