Η δράση του Δήμου Χίου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Ζητά την εθελοντική προσφορά των κομμωτηρίων για τη δημιουργία περουκών που θα προσφερθούν σε Χιώτισσες γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδειας και Πολιτισμού, το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χίου, αναγνωρίζοντας την δύναμη που χαρίζουν σε κάθε γυναίκα τα μαλλιά της και με κύριο στόχο το μήνυμα του Οκτωβρίου-μήνας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού- ενημερώνουν σχετικά με την δράση που θα πραγματοποιηθεί με αρωγό και συνοδοιπόρο τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου ¨Ελπίζω¨, στην κεντρική πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, την Τρίτη 25 /10/2022 τις απογευματινές ώρες με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ζητήσουμε την εθελοντική προσφορά των κομμωτηρίων στο κόψιμο των κοτσίδων, που επιθυμούν να είναι σύμμαχοι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια,  για την δημιουργία περουκών που θα προσφερθούν σε Χιώτισσες γυναίκες, που δοκιμάζονται από τον καρκίνο. 

Τα κομμωτήρια που επιθυμούν να μετέχουν στην δράση μας παρακαλούνται να εκδηλώσουν συμμετοχή  μέχρι τις 20/10 καλώντας στα τηλέφωνα 22713-50057, κ. Αγγελική Ντανάκα, Επισκέπτρια Υγείας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Χίου και 22719-51751, κ. Ελισσάβετ Περράκη, Βοηθός/Συντονίστρια Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Χίου. 

Πηγή: politischios.gr