Διπλή διάκριση για την Αμυμώνη

Βραβείο Εταιρικής Επικοινωνίας (Corporate and Business Communications)έλαβε η Αμυμώνη στην Τελετή Απονομής των «CorporateAffairsExcellence Awards» που διοργανώνονται από τον τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (CorporateAffairs) της ΕΕΔΕ, καθώς και μία Ειδική Διάκριση που αφορά στην Καλύτερη χρήση δεικτών επίδοσης (KPIs).

Και οι δύο διακρίσεις αφορούν τη Δημιουργία της Πρότυπης Παιδικής Χαράς για παιδιά με προβλήματα όρασης & πρόσθετες αναπηρίες.

Το Βραβείο «Εταιρική Επικοινωνία» αναγνωρίζει προγράμματα εταιρικής/κλαδικής επικοινωνίας για την προώθηση του εταιρικού οράματος ή του επιχειρηματικού ή κλαδικού σκοπού µέσω ισχυρού/αποτελεσματικού storytelling, ενημερώνοντας παράλληλα και αφυπνίζοντας την κοινή γνώμη, ενδυναμώνοντας τη φήμη του οργανισμού ή και συμβάλλοντας στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων.

Η Ειδική Διάκριση στην Καλύτερη χρήση δεικτών επίδοσης (KPIs), είναι μια ειδική κατηγορία, ο νικητής της οποίας προκύπτει µε βάση:
τα στοιχεία αποτελεσματικότητας και
τους δείκτες μέτρησης και αξιολόγησης
των προγραμμάτων/δράσεων/καμπανιών που έχουν παραθέσει οι υποψήφιοι στην περιγραφή όλων των κατηγοριών στις οποίες έχουν κατατεθεί υποψηφιότητες.

Περήφανοι αισθανόμαστε για μία ακόμα φορά, όχι μόνο για το αδιαμφησβήτητο ουσιαστικό έργο που παράγουμε με άτομα με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, αλλά και την ποιότητα με την οποία προσεγγίζουμε τα διοικητικά μας καθήκοντα και τη φροντίδα των προγραμμάτων μας!

Ευχαριστούμε πολύ για τις δύο αυτές τιμητικές διακρίσεις για τη Δημιουργία της Πρότυπης Παιδικής Χαράς για παιδιά με προβλήματα όρασης & πρόσθετες αναπηρίες, οι οποίες μας δίνουν δύναμη να υπηρετήσουμε με μεγαλύτερο ζήλο το όραμά μας, το οποίο δεν είναι άλλο από την όσο δυνατόν αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε το Act4Greece
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε και στο Act4Greece, χωρίς την ουσιαστική συμβολή του οποίου δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τόσα πολλά.
Η χρηματοδότηση για την κατασκευή Πρότυπης Παιδικής Χαράς –τη μοναδική στην Ελλάδα – για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες της Δράσης της Παιδικής Χαράς μέσα από την πλατφόρμα χρηματοδότησης του, εξυπηρέτησε διττό σκοπό:
τη δημιουργία ενός χώρου αναψυχής, κοινωνικοποίησης και ενσωμάτωσης για τα άτομα αυτά και τις οικογένειές τους και
την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού στις ανάγκες των ατόμων με προβλήματα όρασης και των οικογενειών τους και την έμπρακτη συμβολή του στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων αυτών.

Παράλληλα με την υλοποίηση της Παιδικής Χαράς μεγάλο μέρος του κοινού (ιδιώτες και εταιρείες) γνώρισε την Αμυμώνη και το έργο που επιτελεί με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της φήμης του Συλλόγου και τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των στόχων της.