Η Πασχαλινή Γιορτή της Κοινωνικής Στήριξης με πλήθος κόσμου

Το απόγευμα της Πέμπτης 17/04/2019 θα μείνει χαραγμένο για πολύ καιρό στην μνήμη τόσο των παιδιών όσο και των υπολοίπων καλεσμένων μας που συμμετείχαν στην Πασχαλινή Γιορτή της Κοινωνικής Στήριξης.

Τα βλέμματα, η γλώσσα του σώματος, τα χαμόγελα, η χαρά ,ήταν όλα εκεί!

Την εκδήλωσή μας πλαισίωσαν πολλοί καλλιτέχνες (Οι κύριοι:  Σάκης Ρουβάς, Vegas, Bo, Κέλλυ Κελεκίδου, ορχήστρα πολεμικής αεροπορίας, μουσική ομάδα  «Λαϊκή Ταχεία») ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και ταλέντο ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους, ο δε ενθουσιασμός ήταν απερίγραπτος! Κατάφεραν και μπήκαν στις ψυχές των μικρών παιδιών και άγγιξαν κάθε ευαισθησία τους. Τους ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους την κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου , σύζυγο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, την κυρία Καίτη Σιούφα, σύζυγο του αείμνηστου προέδρου της Βουλής των Ελλήνων  Δημητρίου Σιούφα, την κυρία Κοττή, τ. γενική διευθύντρια του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ κύριο Βασίλη Οικονόμου, τον κύριο Νίκο Γιαννή μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες ,τον οποίο και τίμησε η Κοινωνική Στήριξη λόγω της δυναμικής συμμετοχής του στην Κοινωνία των Πολιτών, τον Δήμαρχο Σαρωνικού κύριο Γεώργιο Σοφρώνη, τον αναπληρωτή Δημάρχου κύριο Σάββα Γκέραλη και πολλούς  άλλους φίλους και υποστηρικτές της Κοινωνικής Στήριξης, προέδρους φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Ήταν ένα απόγευμα γλυκό και ανθρώπινο με πολύ ζεστασιά και συγκίνηση!