Στην Πάτρα ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Φίλων Αργολίδας «Αλληλεγγύη» για καλό σκοπό – Δράσεις και στο Άργος

Συμμετέχει στον περίπατο Pink the city

Το «παρών» στην Πάτρα θα δώσει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη», την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 για καλό σκοπό. Ο Σύλλογος θα συμμετάσχει στον συμβολικό περίπατο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού Pink the city που διοργανώνει το Άλμα Ζωής Νομού Αχαΐας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, με την τιμή της συμμετοχής να είναι στα 20€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το υλικό που παρέχει το Άλμα Ζωής (μπλούζα, φυλλάδια, κ.ά.). Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 27510 67170 και 694 421 9646 (Ηλιάδη Ελένη).

Το «9ο Περπάτημα για τη ζωή» στο Άργος

Περίπατος διοργανώνεται και στο Άργος στο πλαίσιο δράσεων για τον καρκίνο του μαστού. Το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 θα γίνει το «9ο Περπάτημα για τη ζωή», με την εκκίνηση να δίνεται στις 18:00 στα γραφεία του Συλλόγου «Η Αλληλεγγύη» και τον τερματισμό στην Πλατεία Αγίου Πέτρου, στο παλιό Δημαρχείο. Ο Σύλλογος καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει και να διαδώσει ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ευαισθητοποίησης.

Πηγή: anagnostis.org