Συνέβη στη Θεσσαλονίκη: Επίδειξη του Vassilis Zoulias για καλό σκοπό!

Ο διεθνούς φήμης  σχεδιαστής μόδας Vassilis Zoulias, παρουσίασε τη  συλλογή του «The Swans» στη Βίλλα Αλλατίνι στην Θεσσαλονίκη. Οι κήποι και το κτήριο μετατράπηκαν σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα και τα 57 μοντέλα αποθεώθηκαν από το κοινό.

H συλλογή «The Swans» Υψηλής Ραπτικής Vassilis Zoulias για το Χειμώνα 2022 -2023 είναι αποκλειστικά σε άσπρο & μαύρο, φτιαγμένη με πολύτιμα υλικά, ενώ τα ευφάνταστα κοσμήματα Pericles Kondylatos συνόδευσαν με ιδιαίτερο τρόπο για ακόμη μια φορά την κολεξιόν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Μ.Α.Ζ.Ι και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παιδογκολογικού τμήματος του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, το οποίο εκπροσώπησαν η υποδιοικήτρια Σαντρίνα Τιτοπούλου και η ιατρός Λαμπρινή Λαμπριανίδου.

H Προέδρος του Μ.Α.Ζ.Ι Αλεξάνδρα Γωγούση, ευχαρίστησε τους 500 και πλέον προσκεκλημένους καθώς και τους αμέτρητους χορηγούς και υποστηρικτές που αγκάλιασαν και αυτή την προσπάθεια του Μ.Α.Ζ.Ι .

Αλεξάνδρα Γωγούση-Κάτια Τριμμάτη- Έλενα Μπινιάρη του ΗΥΑΤΤ

Φούλα Φωτκατζίκη, Αναστασία Λαδένη

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, παρουσίασαν ο μοναδικός Αλέξης Κωστάλας και η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα.