Μενεγάκη: Δίνει ξανά το πιο δυνατό μήνυμα για τη πρόληψη του καρκίνου του μαστού- Η λαμπερή εμφάνιση

Η Ελένη Μενεγάκη, για ακόμα μια χρονιά, έδωσε το παρών, μεταφέροντας το δικό της μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού, τονίζοντας ότι η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές. 

Εδώ και πολλά χρόνια, η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού είναι η “πρέσβειρα” για την εκστρατεία της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού στην χώρα μας και είναι παρούσα σε οποιαδήποτε σχετική δράση.

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Μουσείο Μπενάκη και στην εκδήλωση η οποία ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Στόχος της παρουσιάστριας, για ακόμα μια χρονιά, που πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη δράση, είναι η αφύπνιση όλων των γυναικών, για να κατανοήσουν το πόσο πολύ σημαντική είναι η πρόληψη και το ότι μπορεί να σώσει τη ζωή μας.

Όλο το κτίριο του Μουσείου Μπενάκη φωτίστηκε με ροζ χρώμα, ενώ ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο σημείο και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό. Η Ελένη Μενεγάκη είχε επιλέξει να φορέσει ένα υπέροχο ροζ φόρεμα, το οποίο όχι μόνο ήταν ιδιαίτερα κομψό, αλλά και αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

Λίγα λεπτά μετά την λήξη της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές εικόνες από την λαμπερή βραδιά, που πραγματοποίηθηκε για καλό σκοπό, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της: “30 χρόνια δέσμευσης.
Ενωμένοι να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού!”

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην εκδήλωση, η Ελένη Μενεγάκη είπε από μικροφώνου: «Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ και που είμαι σήμερα εδώ και τόσα χρόνια βρίσκομαι σε αυτή την μεγάλη και δυνατή αλυσίδα που μας ενώνει με μια φωνή, με μια φωνή που δείχνει την αγάπη μας στη ζωή και την αγάπη μας στις γυναίκες. Χαίρομαι που κάθε χρόνο είμαι εδώ μαζί σας να περάσουμε ένα πολύ δυνατό μήνυμα

Πηγή: gossip-tv.gr