Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες», βρίσκεται και φέτος δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη

Χριστουγεννιάτικος λαχνός με κλήρωση αυτοκινήτου

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες», βρίσκεται και φέτος δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, με την κυκλοφορία του καθιερωμένου χριστουγεννιάτικου λαχνού στην τιμή των €5, ο οποίος θα κληρωθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2022 στο γραφείο του Κρατικού Λαχείου.

Δώρο του φετινού λαχνού, ένα αυτοκίνητο Renault Clios αξίας €17.000 και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Κύπρο.

Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε αγοράζοντας ή διαθέτοντας λαχνούς που θα βρείτε σε όλα τα πρατήρια της ACS Courier που στηρίζει αυτή την προσπάθεια. 

«Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες» είναι ένας μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός που αποτελείται από εθελοντές και λειτουργεί με ελάχιστα διοικητικά έξοδα. Τα έσοδα του σωματείου μας προέρχονται από εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, από πωλήσεις κοσμημάτων και άλλων χειροποίητων ειδών, αλλά και από εισφορές από άτομα ή εταιρείες με κοινωνική συνείδηση και φυσικά από τον Χριστουγεννιάτικο λαχνό μας. Με τα έσοδα από την πώληση του λαχνού θα μπορέσουμε να στηρίξουμε και να δώσουμε  χαρά σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων», δήλωσε η πρόεδρος του σωματείου, κα Εύα Παντζιαρή, ευχαριστώντας επίσης  την ASC Courier για την στήριξη. 

Η τιμή του κάθε λαχνού είναι €5

Η εξαργύρωση του τυχερού λαχνού θα πρέπει να γίνει εντός 3 μηνών από την ημερομηνία Κλήρωσης. 

Ζητήστε τους λαχνούς σας από τα ΤΑ ACS SMART POINT σε όλη την Κύπρο.

ΑΔΕΙΑ Α/Α/: 30/2022
Έκδοση 15.000 λαχνοί
Εκδότης: Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες», το έργο, τις δράσεις και την αποστολή του, επισκεφθείτε το www.alkionides.org.cy. 

9

Πηγή: avant-garde.com.cy