Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, τα παιδιά χαρίζουν δώρα στις μαμάδες και χαμόγελα στην Κιβωτό του Κόσμου

Το Σάββατο 11 Μαΐου, τα παιδιά δημιουργούν και οι μαμάδες χαμογελούν στο RIVER WEST. Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, τα παιδιά χαρίζουν δώρα στις μαμάδες και χαμόγελα στην Κιβωτό του Κόσμου

Οι μαμάδες στο RIVER WEST γιορτάζουν κάθε μέρα, όμως το Σάββατο 11 Μαΐου, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας έχουν την τιμητική τους! Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ανοιξιάτικο workshop corner, τα παιδιά δημιουργούν μοναδικά δωράκια για τις μαμάδες τους ενώ ταυτόχρονα στέλνουν «λουλουδένιες» ευχές στην Κιβωτό του Κόσμου.

Συγκεκριμένα, την παραμονή της Ημέρας της Μητέρας, τα παιδιά, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν ένα δώρο για τη δική τους μαμά, αλλά και να στείλουν μία ευχή στις μαμάδες της Κιβωτού του Κόσμου, υπογράφοντας ένα λουλούδι με το όνομά τους.

Στη συνέχεια, το RIVER WEST θα μετατρέψει όλα τα λουλούδια σε δωρεά για τον οργανισμό, με σκοπό να ενισχύσει το σημαντικό του έργο στην προστασία της μητέρας και του παιδιού. Ελάτε να δημιουργήσουμε το πιο όμορφο «μπουκέτο» αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου!

Το ανοιξιάτικο εργαστήρι θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 11 Μαΐου στις 11.00 και θα υποδέχεται τους μικρούς του φίλους μέχρι τις 15.00. Σας περιμένουμε να παίξουμε και να προσφέρουμε χαμόγελα σε όλες τις μαμάδες!