Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ” στην Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η φιλανθρωπική εκδήλωση για τους σκοπούς της Φλόγας

Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” κ. Κατερίνα Παναγοπούλου και η συντονίστρια του Παραρτήματος Πάτρας κ. Μαρία Μανουσάκη Μαλλίωρη πραγματοποίησαν εκδήλωση για καλό σκοπό στις 4 Μαΐου του 2019 στο “ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΥΜΑ”. Μουσικά την εκδήλωση πλαισίωνε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Τα έσοδα της εκδήλωσης προσφορά στο Σωματείο “Φλόγα”.

  

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

 

 

Μαρία Μανουσάκη Μαλλίωρη, Κατερίνα Παναγοπούλου

 

Η εκδήλωση, που συνδιοργάνωσε η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είχε την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας  και του Οργανισμού Λιμένα Πατρών .

Χορηγοί του Αχαιών Αγάπης Γεύμα 2019 ήταν οι: ΚΡΕΟΣΥΣ Μαλλιώρης, Λούξ Μαρλαφέκας, ACHAIACLAUSS, ΜΕΝΤΙS, Camari, Χονδραλής Ευθύμιος, Φασόλοι, MAXPERRY, Απόστολος Τέκος φαρμακείο, ΑΝΕΚ Lines-Superfast, Άρτα πτηνοτροφικός συνεταιρισμός, Αχαϊκή Μανούσος, KAWADIAS, ΧΙΩΝ, Μύλοι Κεπενού, Ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, MEDIPRINOU, ODEON, HairshopsΡούπας, Ανθοπωλείο Θεοφίλη, Raxevsky, ShoeLand, ΜαρυΖωγοπούλου Ανδρουτσέλη, Χαριτίνη Πετροπούλου δερματολόγος – αφροδισιολόγος, ELENAKOYLAOYZIDOY, BLUELAND, ΛΑΓΙΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Πλαστικός Επανορθωτικός Χειρουργός, SISTERS & DAUGHTERS, Gaol, ΔΗΜΑΡ ΜΕΡΕΖΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., BeautyTouch, shoeland,Τζατζαδάκης, ΨΑΡΑΔΕΛΗΣ,  HELENHairstyle, ΜΑΝΤΕΙΟ πρακτορείο ΟΠΑΠ, αποθήκη χαρτικών ΚαραμπετΣααντ, Αναστασία Τσάκαλου φαρμακείο

Το στολισμό του χώρου επιμελήθηκαν τα μέλη του παραρτήματος Πάτρας του Σωματείου ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, με την ευγενική χορηγία του ανθοπωλείου ΘΕΟΦΙΛΗ. Στο τέλος της βραδιάς κόπηκε βασιλόπιτα την οποία προσέφερε το γνωστό ζαχαροπλαστείο MAX PERRY και η κυρία Ευγενία  Βασιλοπούλου.