Δέματα αγάπης ενόψει των Χριστουγέννων από την Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Αγριάς

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, η Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Αγριάς απευθύνει έκκληση προς όλους, ώστε όποιος επιθυμεί και έχει την δυνατότητα να προσφέρει στην ομάδα τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και  που διαμένουν εντός των ορίων του Δήμου Βόλου, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων. Μάλιστα, χάρη στην στήριξη των πολιτών στηρίζονται μηνιαίως με δέματα με είδη διατροφής και όχι μόνο, 80 οικογένειες.

Η Ομάδα ετοιμάζει δέματα αγάπης που περιέχουν:

1 κοτόπουλο,

1 κιλό κιμά,

1 κιλό τυρί κίτρινο,

2 πακέτα ρύζι,

1 πακέτο φακές,

1 πακέτο φασόλια,

1 πακέτο αλεύρι,

4 πακέτα μακαρόνια,

1 πακέτο ζάχαρη,

1 πακέτο καφέ,

6 γάλατα εβαπορέ,

2 λίτρα λάδι,

1 κουτί μελομακάρονα,

1 βασιλόπιτα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προετοιμάσουν και να προσφέρουν  ένα ολόκληρο δέμα ή μεμονωμένα κάποιο από τα παραπάνω είδη αφού έρθουν σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο Φιλανθρωπίας πατέρα Βαρνάβα.

Η συγκέντρωση θα γίνετε στο γραφείο της ομάδας για την Αγριά και για τον Βόλο στον Ιερό Ναό των Αγίων Ιωάννου Δαμασκηνού Βαρβάρας και Σοφίας, Δ.Ε.Νέας Ιωνίας του Δ. Βόλου (Χρυσ.Σμύρνης και Παρασκευοπούλου).

Επίσης θα υπάρχει καλάθι αγάπης σε συνεργαζόμενα καταστήματα και κατόπιν επικοινωνίας καθημερινά 9.00 το πρωί έως 8.00 το βράδυ, κατ’ αυτές τις ώρες μετά από μια τηλεφωνική επικοινωνία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να φέρνουν τρόφιμα (μακράς διαρκείας, όσπρια, γάλα, ρύζι, ζυμαρικά), έως και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

«Ας φροντίσουμε όπως ο καθένας μας μπορεί τους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας αυτές τις Άγιες ημέρες, δίνοντας από το περίσσευμα της καρδίας μας την αγάπη, που ομορφαίνει το παν και για την οποία έγινε άνθρωπος και πρώτος δίδαξε δίνοντας την ζωή Του για το πλάσμα Του, ο Κύριος και Θεός μας Ιησούς Χριστός.  Καλές εορτές κι ευλογημένος ο νέος χρόνος», σημειώνει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο υπεύθυνος φιλανθρωπίας της Ομάδας πατέρας Βαρνάβας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 770 6219.

Πηγή: magnesianews.gr