Διαδραστικό event με τίτλο «Little Artists On Duty!» στο “Το Σπίτι Που Γελάει” στην Βάρκιζα

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στο επερχόμενο διαδραστικό event μας με τίτλο «Little Artists On Duty!», το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο στον κήπο του σχολείου “Το Σπίτι Που Γελάει” στην περιοχή της Βάρκιζας.

Μαζί μας θα παρευρίσκεται ο γνωστός καλλιτέχνης Ανδρέας Ψαράκος και παρέα με τα παιδιά, θα δώσουν τις δικές τους πινελιές  στα χαρακτηριστικά μικρά ποδήλατα που κατασκευάζει ο ίδιος.

Ταυτόχρονα στο χώρο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε έκθεση με έργα του καλλιτέχνη, την οποία θα έχει επιμεληθεί η art-curator Νίκη Καποπούλου. Αφορμή για την εκδήλωση αυτή στάθηκε η αγάπη της Νίκης για τα παιδιά και την τέχνη, καθώς και η φετινή της θέση ως Ambassador της ομάδας GR2040 στον φιλανθρωπικό οργανισμό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Όλα τα έσοδα της ημέρας από τις δημιουργίες των παιδιών και από τα έργα και δώρα τέχνης του Α. Ψαράκου, θα δοθούν εξ ολοκλήρου στο Make-A-Wish Ελλάδος προκειμένου να πραγματοποιηθούν ακόμα πιο πολλές ευχές! Στόχος μας είναι να κατανοήσουν τα παιδιά τη σημασία της φιλανθρωπικής εισφοράς και ταυτόχρονα να ψυχαγωγηθούν μέσω της ζωγραφικής και της χειροποίητης τέχνης.