Απονομή Τιμητικής διάκρισης στην κ. Νίνα Βλάχου

Την τιμητική διάκριση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» απένειμε στη δημοσιογράφο κυρία Νίνα Βλάχου η Πρόεδρος του Σωματείου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019.

Η κυρία Βαρδινογιάννηαναγνωρίζοντας την πολυετή στήριξη της κυρίας Βλάχου στην «ΕΛΠΙΔΑ» της απένειμε τιμητική διάκριση τονίζοντας ότι:  «Η κυρία Βλάχου στάθηκε στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ από τα πρώτα μας βήματα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τον αγώνα μας.  Η ευαισθησία και η αγάπη της για τα παιδιά την κάνουν έναν άνθρωπο πραγματικά ξεχωριστό και θα ήθελα να την ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμπαράστασή της με αυτό το συμβολικό βραβείο το οποίο είναι μια πράξη εκτίμησης στο πρόσωπο της».

Από την πλευρά της, η κυρία Βλάχου παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση είπε:«Παρακολουθώ το έργοτης ΕΛΠΙΔΑΣ από την πρώτη μέρα.  Το βραβείο αυτό είναι το μέγιστο για εμένα, γιατί το έργο που κάνει η κυρία Βαρδινογιάννη, μέσα από αυτό τον Σύλλογο,έχει δώσει ζωή σε παιδιά που ήταν ανέλπιδα αυτό και μόνο δημιουργεί πολύ μεγάλη συγκίνηση.  Είναι ένα έργο που έχειβραβευτεί από όλα τα σημεία του πλανήτη.  Ό, τι και να πω είναι λίγο»