Για πρώτη φορά το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “George Best Costacos” παρουσιάζει στο Ναύπλιο την Πανεπιστημιακή Χορωδία “American University Singers” !

Περιοδεία της Πανεπιστημιακής Χορωδίας American University Singers, Washington DC, USA 7 εμφανίσεις ανά την Ελλάδα (17 με 27 Μαΐου 2019)

Στα πλαίσιο των παγκοσμίων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ιδρύματος “George Best Costacos”, επέλεξε το Βουλευτικό Ναυπλίου, λόγω του οτι φιλοξένησε την πρώτη Βουλή των Ελλήνων, για μια απ τις 7 εμφανίσεις της Χορωδίας σε όλη την Ελλάδα . Το παραπάνω Ίδρυμα έχει έδρα τη Νέα Υόρκη και την Αίγινα. Έτος ιδρύσεώς του το 2009, με πρόεδρο στη Νέα Υόρκη τον κ. Νικόλαο Φλωρό και αντιπρόεδρο την Θεοδώρα Ζιωγκας και στην Ελλάδα τον πρόεδρο κ. Νικολαο Κωστακο & Ρουλα Σαραντου. Το Ίδρυμα οργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις ως φόρο τιμής στον ηθοποιό του Broadway, Γεώργιο Μπεστ Κωστάκο. Η Πανεπιστημιακή Χορωδία “American University Singers” τελεί υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Daniel Abraham και του καλλιτεχνικού συντονιστή Αναστάσιου Στρίκου.

Τρίτη 21 Μαΐου, 20.30 Ναύπλιο: Βουλευτικό Χορωδιακή Μουσική A Cappella

Είσοδος ελευθερη