Δείπνο του MDA Ελλάς, στο κτίριο «Παλλάς Αθηνά» του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση»

Την Τετάρτη, 8 Μαϊου 2019 πραγματοποιήθηκε το Δείπνο του MDA Ελλάς, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Ελλάς Φως» του κτιρίου «Παλλάς Αθηνά» του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση».

Στο δείπνο παρευρέθηκαν 220 εκλεκτοί καλεσμένοι και Μέλη του Σωματείου στηρίζοντας με τη συμμετοχή και την παρουσία τους το έργο του MDA Ελλάς.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ανακοίνωση της έναρξης της δημιουργίας της 1ης  Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων στην Αθήνα,  που θα στεγαστεί στις εγκαταστάσεις του Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων, στο Γενικό Νοσοκομείο «Θριάσιο» αλλά και την οικονομική ενίσχυση του εγχειρήματος.

ΡΑΝΙΑ ΒΛΑΧΟΥ ΡΑΙΚΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΙΚΟΣ, ΒΑΣΩ ΤΣΙΝΤΖΟΥ

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε διαδραστική συγκέντρωση πόρων η οποία θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση για την υλοποίηση της Μονάδας.  Κομβικό σημείο της βραδιάς ήταν η προβολή  video του έργου του MDA, ενώ συγκινητική ήταν η παρουσία εκπροσώπου γονέων-μελών του σωματείου που συνέβαλε στην ενίσχυση του σκοπού.

ΕΜΗ ΖΗΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

Την βραδιά χρωμάτισε η Ελένη Αράπογλου που ήρθε από την Νέα Υορκη  ειδικά για το MDA, παρουσιάζοντας ένα Jazz μουσικό αφιέρωμα εμπνευσμένο από τραγούδια που μιλούν για την ελπίδα, τη δύναμη και την αγάπη. Μαζί της οι καταξιωμένοι μουσικοί  Πέτρος Κλαμπάνης στο κοντραμπάσο, Ο Αλέξανδρος Δράκος-Κτιστάκης στα τύμπανα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο και ο Στέλιος Χατζηκαλέας στην τρομπέτα.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΛΑΒΙΔΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ

Ένα σημαντικό επίτευγμα του MDA πραγματοποιείται μετά από πολλές προσπάθειες. Πρόκειται για την πρώτη ειδική Μονάδα Νευρομυϊκών Παθήσεων, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου θα παρέχεται ολιστική ιατρική φροντίδα σε πάνω από 300 ενήλικα Μέλη του Σωματείου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:

Medi Prinou

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

KRS Foundation

Creation Event Rentals

Anatol Jewelry

ΠΑΥΛΟΣ The Flower Workshop

Κτήμα Γεροβασιλείου

3  Έψιλον

Sweet Spot

Ecali Club

Για περισσότερες πληροφορίες: MDA Ελλάς τηλ. 210 3616980

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΑΛΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΡΟΥΛΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΒΩΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΒΩΛΟΣ
ΕΦΗ ΜΠΑΡΑΝΟΦΣΚΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΑΡΑΝΟΦΣΚΥ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ
ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
ΜΥΡΤΩ ΚΡΟΝΤΗΡΑ, ΑΝΝΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΟΝΤΗΡΑ