“Στα βήματα της ψυχής”: Μια καθηλωτική παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο

Η παράσταση “Στα βήματα της ψυχής” του συγκροτήματος “encardia” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 13 Μαΐου 2019, ήταν μια αλησμόνητη εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στις καρδιές και στις ψυχές όλων των πάνω από 1.000 ακροατών που είχαν την τύχη να παρευρεθούν.

Με την ιδιαίτερη ικανότητα του συγκροτήματος Encardia να δίνει μια σύγχρονη και ανανεωτική ματιά σε τραγούδια και χορούς, διατηρώντας όμως πάντα την απόλυτη αυθεντικότητα τους, ΕΚΠΛΗΞΗ της βραδιάς αποτέλεσε η συμμετοχή παιδιών και νέων της Πόρτας Ανοιχτής πάνω στην σκηνή, τόσο ως τραγουδιστές όσο και ως χορευτές και ηθοποιοί!

Η Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. κα Δάφνη Οικονόμου με την κα Ντόλλα Νομικού
Η Πρόεδρος του «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου με την κα Βίκη Αντωνοπούλου και την κα Χριστίνα Μεγαπάνου
Η ΑΒΥ Αικατερίνη της Σερβίας με την οικογένεια της και την κα Δάφνη Οικονόμου

Για άλλη μια φορά η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών απέδειξε στην πράξη το πρωτοποριακό της πνεύμα και την πίστη της στην μοναδική αξία και τις απέραντες δυνατότητες κάθε ανθρώπου με αναπηρία, καθώς και την πεποίθηση της, ότι η παιδεία, η καλλιέργεια και η τέχνη αποτελούν καθοριστικά στοιχεία στην ζωή κάθε ανθρώπου. Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η χαρά ήταν διάχυτα σε όλο το ακροατήριο.

Μια αρμονική συγχορδία, με κοινό παρανομαστή την υψηλή αξία της προσφοράς και της συνεργασίας εξασφάλισε για όλους μια αλησμόνητη εμπειρία.