Ο Πολ Τιούντορ Τζόουνς ως Τζον Σνόου από το Game Of Thrones σε φιλανθρωπική εκδήλωση

Στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του ιδρύματος Robin Hood, της μεγαλύτερης οργάνωσης καταπολέμησης φτώχειας της Νέας Υόρκης, ο δισεκατομμυριούχος Πολ Τιούντορ Τζόουνς ντύθηκε Τζον Σνόου από το Game Of Thrones.

Ο δισεκατομμυριούχος Πολ Τιούντορ Τζόουνς ντύθηκε Τζον Σνόου από το “Game of Thrones” στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του ιδρύματος Robin Hood και έβγαλε ακόμη και σπαθί στη σκηνή για να σκοτώσει τον “Μαύρο Βασιλιά της φτώχειας”.

Απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους Κυρίαρχους του Σύμπαντος, μεταξύ άλλων στους διαχειριστές κεφαλαίων, Ντέιβιντ Τέπερ, Μπιλ Άκμαν και Ντέιβιντ Άινχορν είπε: “Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι τα επιπλέον λίγα δολάρια που δίνετε είναι το κρίσιμο σημείο ανάμεσα στον θάνατο και τη ζωή”.

Ξαφνικά, αφού πρώτα σε μεγάλες οθόνες προβάλλονταν οι τίτλοι εισαγωγής της δημοφιλούς σειράς φαντασίας του HBO, ο Τζόουνς εμφανίστηκε στη σκηνή ως Τζον Σνόοου, με περούκα, γούνα και βρετανική προφορά.

“Νομίζω ότι είστε εκείνα τα πρόσωπα στη γραμμή φωτιάς, όταν το μέταλλο είναι ζεστό, και υπάρχει κάποιος τραυματισμένος, θα πέσετε κάτω, θα τον πάρετε και θα τον μεταφέρετε σε ασφαλές μέρος” τόνισε ο ιδρυτής του Robin Hood Foundation.

Το Ίδρυμα Robin Hood διοργανώνει κάθε χρόνο τη μεγαλύτερη εκδήλωση για συγκέντρωση χρημάτων στις ΗΠΑ.

Σε εκδήλωση στο Javits Center με θέμα Robin HoodYOU και έμφαση στην ατομική δύναμη του καθενός στην αντιμετώπιση της φτώχειας ενώπιον 4.000 συμμετεχόντων τραγούδησε ο Καναδός σταρ της ποπ, Σον Μέντες και εμφάνιση-έκπληξη έκανε ο Φαρέλ Γουίλιαμς.

Το Ίδρυμα Robin Hood, είναι η μεγαλύτερη οργάνωση καταπολέμησης της φτώχειας στη Νέα Υόρκη.

“Ξεκινήσαμε πριν από 31 χρόνια για να καταπολεμήσουμε το πρόβλημα της φτώχειας και είμαι υπερήφανος που ακόμη κάνουμε επιθέσεις με το ίδιο σθένος της πρώτης μέρας και με πολύ μεγαλύτερο στρατό” ανέφερε ο ιδρυτής του Robin Hood. “Και πάλι, αυτή η πόλη που μας έχει δώσει τόσα πολλά από εμάς έχει έρθει εδώ για να δώσει πίσω. Συγκεντρώσαμε περισσότερα χρήματα από ό, τι πέρυσι – αυτή είναι η δύναμη να τους φέρνεις όλους μαζί για να κάνουν το καλό” τόνισε ο ιδρυτής του Robin Hood Foundation.