Αποκλειστική Παιδική Θεατρική Παράσταση στο «Σύγχρονο Θέατρο» για τους σκοπούς του MDA Ελλάς

ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΜΑΡΙΛΗ ΛΑΒΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΝΔΡΕΑ ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η πρώτη δράση της νέας επιτροπής του MDA Ελλάς «mda friends» με μία αποκλειστική παιδική θεατρική παράσταση της Συντεχνίας του Γέλιου, «Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν» με σκοπό τόσο την ενίσχυση του Σωματείου για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, όσο και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών!

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συγκινητική κωμωδία του Roy Kift, με επίκεντρο έναν έφηβο με αμαξίδιο. Η δυναμική παρουσία του «ήρωα» ενημέρωσε τους θεατές για την σημασία της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα. Ήταν μία παράσταση της οποίας τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα!

ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΝΔΡΕΑ
ΝΤΟΣΥ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΛΗ ΛΑΒΙΔΑ ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΡΕΝΑΤΑ ΚΑΡΡΑ
ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΑΡΙΛΗ ΛΑΒΙΔΑ ΡΕΝΑΤΑ ΚΑΡΡΑ
ΑΝΝΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΣΥ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ

Προκάλεσε το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων και διαφώτισε την καθημερινότητα και τα ζητήματα που προκύπτουν στη ζωή του ήρωα με αναπηρία, ενώ δεν έκλεισε τα μάτια στην πολυπλοκότητα της ζωής, τολμώντας να μιλήσει ανοιχτά στα παιδιά για δύσκολα θέματα, που σήμερα τα απασχολούν πιο πολύ από ποτέ.