Οι πιλότοι της FORMULA 1 αγωνιστήκαν για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και βραβεύσαν την ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ για το έργο και την πρόσφορα της

Mario di Natale , Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, Κώστας Μαστοράκης

Στο πλευρό του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» συστρατεύθηκανγια ακόμα μια χρονιά οι πιλότοι της Φόρμουλα 1, αγωνιζόμενοι στον 27ο ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στις ομάδες  «StarTeam for Children» και «NazionalePiloti F1 Drivers»  που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαΐου 2019, με την ευκαιρία του MONACO FORMULAONEGRAND PRIX 2019,στο γήπεδο Louis IIτου Μονακό, με την παρουσία τουΠρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της Προέδρου των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό

Σε αναγνώριση του σπουδαίου της έργου, οι Πιλότοι της Φόρμουλα 1βράβευσαν την κυρία Βαρδινογιάννημε τιμητική πλακέτα, την οποία  απένειμε ο Πρόεδρος της ομάδας «NazionalePiloti F1 Drivers»κύριος Mariodi Natale, δεσμευόμενος ότι πολύ σύντομα οι Πιλότοι της Φόρμουλα 1 θα επισκεφθούν την Ογκολογική Μονάδα Παίδωνπροκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οσυγκεκριμένος ποδοσφαιρικόςαγώνας είναι μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του MONACO FORMULA ONEGRAND PRIX.   Πραγματοποιείται ανάμεσα στην ομάδα των Μονεγάσκων, «StarTeamforChildren», της οποίαςηγείται ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του αθλητισμού και των τεχνών,   και  στην ομάδα «NazionalePiloti F1 Drivers», η οποία αποτελείται από παγκοσμίου φήμης πιλότους της Formula 1.

Στην ομάδα «NazionalePiloti F1 Drivers» συμμετείχανοι κορυφαίοι εκπρόσωποι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φορώντας στολή με το λογότυπο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Ανάμεσά τους ξεχώριζε ο πιλότος της FerrariCharlesLeclerc, ο οδηγός της ομάδας Red BullRacingPierreGasly, oCarlosSainz JR, πιλότος της McLaren καθώς και oπρώην πιλότος της Ferrariκαι της Williams, FelippeMassa.  Στην σύνθεση της ομάδας βρέθηκε επίσης ο γιος του σπουδαίου MichaelSchumacher, Mick, ανερχόμενο αστέρι της FORMULA 1και πολλοί ακόμα κορυφαίοι οδηγοί.

Η ομάδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου«StarTeamforChildren», κέρδισε με σκορ 3-2, όμως και οι δυο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν καθώς έδωσαν έναν  ξεχωριστό αγώνα τα έσοδα του οποίου θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το «παρών» στη σημαντική αυτή εκδήλωση έδωσαν ο κύριος Μανώλης Παπασάββας, Διοικητής των νοσοκομείων Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. Κυριακού», όπως επίσης και ο εκπρόσωπος της «NazionalePiloti F1 Drivers» στην χώρα μας, κύριος Κώστας Μαστοράκης.

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ευχαριστεί θερμά τον κύριο Κώστα Μαστοράκη για τη συμπαράσταση του στο έργο του Συλλόγου και τη συμβολή του στη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

Felipe Massa, Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, Κώστας Μαστοράκης, Μανώλης Παπασάββας