Ανταμώνουν πάλι Γκάλης και Σούμποτιτς για καλό σκοπό

Το «παρών» στο Galis Basketball 3on3 θα δώσει και ο Λευτέρης Σούμποτιτς, πρώην συμπαίκτης του κορυφαίου καλαθοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ

Yστερα από πολλά χρόνια, Νίκος Γκάλης και Λευτέρης Σούμποτιτς θα βρεθούν ξανά μαζί. Συγκεκριμένα ο «Πίξι» είναι ένας από τους ανθρώπους του μπάσκετ που θα δώσει το «παρών» στη Ρόδο από τις 20 έως και τις 23 Ιουνίου για το Galis Basketball 3on3.

«Είναι ένα πολύ ωραίο γεγονός και χαίρομαι που θα είμαι εκεί. Ο Νίκος Γκάλης είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών. Είναι πολύ σημαντικό που το τουρνουά γίνεται στη Ρόδο, απ’όπου κατάγεται ο ίδιος ο Γκάλης. Είχα πάει πριν πολλά χρόνια ξανά, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος που θα μπορούσε να γίνει» δήλωσε αρχικά ο άλλοτε συμπαίκτης του «γκάνγκστερ» στον Άρη.

Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Με τον Γκάλη ζήσαμε μαζί 6 αξέχαστα χρόνια. Περάσαμε πολλά μαζί, χαρές και λύπες, αλλά περισσότερες ήταν οι χαρές. Εγώ θυμάμαι μόνο τα ωραία. Ο Γκάλης είναι φοβερός χαρακτήρας και τρομερός παίκτης. Είναι νικητής, δεν το έβαζε κάτω ποτέ. Δίκαια βρίσκεται στο Hall of Fame, το αξίζει πραγματικά».