Η προσφορά των εθελοντών της bwin στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα!

Η ομάδα εθελοντών της bwin ξεκίνησε δυναμικά τις δράσεις της για το 2023, καθώς βρέθηκε στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα και στις ετοιμασίες του πασχαλινού bazaar.

bwin είναι περήφανη για τη σημαντική και πολυεπίπεδη αρωγή της στο κοινωνικό σύνολο. Έτσι, και το 2023 μπήκε με τον ίδιο ενθουσιασμό, με μοναδικό στόχο να προσφέρει ανακούφιση και χαμόγελα στους ανθρώπους που το χρειάζονται. 

«Ό,τι γίνεται, γίνεται από αγάπη». Αυτό είναι το σύνθημα της εθελοντικής ομάδας του κορυφαίου στοιχηματικού brand. Την Παρασκευή (10/03) βρέθηκε στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, ώστε να βάλει το λιθαράκι της στις ετοιμασίες για το υπέροχο πασχαλινό bazaar.

To «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού, είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο στον τομέα της αποκατάστασης παιδιών με εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα. Φιλοξενεί 100 παιδιά και απευθύνεται σε ηλικίες έως 14 ετών. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες του Κέντρου αρχίζουν από την πρώιμη παρέμβαση με ομαδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο πλαίσιο Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, όπου φοιτούν με εγκεφαλική παράλυση και συναφείς κινητικές ή και νοητικές αναπηρίες. Παράλληλα, λειτουργεί εξωτερικό πρόγραμμα Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες έως 14 ετών.

Πηγή: skai.gr