Το ArGOODaki χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και φέτος

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Υποστηρίζουμε τη Ζωή».

Φέτος το ArGOODaki, ο καθιερωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House, στήριξε το σωματείο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», ταξιδεύοντας την αγάπη και μοιράζοντας χαμόγελα στα παιδιά των ακριτικών περιοχών. Για ακόμα μια χρονιά, με τη βοήθεια όλων, το ArGOODaki ολοκλήρωσε άλλο ένα έργο, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σωματείου «Ανοιχτή Αγκαλιά», η ομάδα των Goodys Burger House παρέδωσε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για την ενίσχυση της κινητής μονάδας αλλά και του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου «Υποστηρίζουμε τη Ζωή».

Η ημέρα συνέπεσε με τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου, ο οποίος συνοδεύτηκε από ένα γεύμα και πολλά δώρα ArGOODaki που προσέφεραν τα Goody’s Burger House στα παιδιά και τους εθελοντές.

Η κ. Λύδια Τούρλου, Group Brand Manager των  Goody’s Burger House, δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στήριξαν το ArGOODaki των Goody’s Burger House, αλλά και το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» για το το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Ελπίζουμε ότι η ενίσχυση της κινητής μονάδας με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην πολύτιμη προσπάθεια των γιατρών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» να στηρίξουν τα παιδιά  των ακριτικών νησιών και τις οικογένειες τους.»

Η κ. Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος του Σωματείου «Ανοιχτή Αγκαλιά» ανέφερε σχετικά: «Τα 30 χρόνια του Σωματείου «Ανοιχτή Αγκαλιά» επισφραγίζονται με τη σημαντική βοήθεια του προγράμματος ArGOODaki των Goody’s Burger House, ενισχύοντας έτσι το έργο μας στα ακριτικά νησιά και το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Υποστηρίζουμε τη Ζωή». Όλα αυτά τα χρόνια στεκόμαστε δίπλα σε παιδιά από 2,5 έως 15 ετών με διάχυτες αναπτυξιακές και συναισθηματικές διαταραχές. Η φετινή προσφορά των Goody’s Burger House αποτελεί για εμάς και τα παιδιά κάτι σαν «από μηχανής θεός», καθώς ο συγκεκριμένος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός κρίνεται απαραίτητος για την  πραγματοποιήση των ενεργειών μας. Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε το ArGOODaki να συνεχίσει με επιτυχία τη μακροχρόνια προσφορά του.» 

Σχετικά με το ArGOODaki

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 22 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Σχετικά με την Ανοιχτή Αγκαλιά

Το σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» ιδρύθηκε το 1994 από μία ομάδα εθελοντριών, με στόχο τη δημιουργία μιας ζεστής αγκαλιάς που θα χωράει όλα τα παιδιά που υποφέρουν. Σήμερα, χάρη στη συνεισφορά των εθελοντών και στη στήριξη των Χορηγών, το έργο της Ανοιχτής Αγκαλιάς έχει επεκταθεί σε νέα πεδία δράσης με έμφαση την πρόληψη, την εκπαίδευση και κοινωνική προσφορά.

Μία από τις βασικές και πιο πρωτοποριακές δράσεις του σωματείου είναι η θωράκιση της σωματικής και ψυχικής υγείας του πληθυσμού των ακριτικών περιοχών της χώρας μας, μέσα από το πρόγραμμα Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής με το διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://anoixtiagalia.gr

Πηγή: e-radio.gr