Η Κλέλια Χατζηιωάννου δωρίζει τις υποτροφίες 12 παιδιών & τις ανακαινίσεις σε δύο πτέρυγες Νοσοκομείων

Κλέλια Χατζηιωάννου: Η μεγάλη δωρεά της γνωστής Κύπριας επιχειρηματία και του αδελφού της, σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

H κυρία Κλέλια Χατζήιωάννου από την γνωστή η εφοπλιστική και επιχειρηματική οικογένεια, βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή ToPrwino.

«Δώσατε κάποια χρήματα και μπράβο να το πούμε δηλαδή, αυτό καλό, σε αυτές στιγμές να υπάρχουνε άνθρωποι από την ιδιωτική πρωτοβουλία. Το κράτος κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, αν το κάνει και όταν το κάνει, έσεις μπράβο πάντως, διότι δωσατε χρήματα σε ανθρώπους που τα είχαν αναγκη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την Κλέλια Χατζήιωάννου να απαντά:

«Δεν έχω δώσει ακόμα τα λεφτά για να ακριβολογούμε. Έδωσα όμως την υπόσχεση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Λάρισας, να πληρώσω τις ανακαινίσεις σε δύο πτέρυγες. Είναι προς τιμήν των νοσοκομείων, να μην πάνε τα λεφτά στο στο ταμείο τους, αλλά να πληρώσω εγώ κατευθείαν τους εργολάβους, για να υπάρχει διαφάνεια. Τώρα πήραμε τις προσφορές και ετοιμαζόμαστε να επιλέξουμε τον καλύτερο. 

Το ίδιο θα γίνει και στην Θεσσαλονίκη. Ζήτησε το Πανεπιστήμιο να μην πάνε τα λεφτά στο ταμείο του, αλλά να πληρώσω εγώ κατευθείαν τις υποτροφίες 12 παιδιών.»

Πηγή: celebrity.reporter.com.cy