Το Let’s ΠΑΠ project στην 16η Πανελλήνια Γιορτή για τον Εθελοντισμό

Oι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το application.

Το “Let’s ΠΑΠ” project συμμετείχε στην 16η Πανελλήνια Γιορτή για τον Εθελοντισμό, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019, από τις 10:00 έως τις 19:00, στην Πλατεία Συντάγματος.

Στο ειδικό διαμορφωμένο booth το οποίο έχει δημιουργηθεί για το “Let’s ΠΑΠ” project, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το application “Let’s ΠΑΠ”, την πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας, και να βιώσουν εικονικά την εμπειρία της εξέτασης ΠΑΠ μέσα από το Virtual Reality Movie.

H εκστρατεία ενημέρωσης «Let’s ΠΑΠ, Κάν’το για σένα!» έχει ως στόχο να επισημάνει σε κάθε γυναίκα τη σημασία του τακτικού γυναικολογικού ελέγχου με έναν πιο σύγχρονο και εναλλακτικό τρόπο, μέσω του Virtual Reality Movie και του application, και να διαδώσει το ισχυρό μήνυμα της πρόληψης.

To “Let’s ΠΑΠ” project είναι μία πρωτοβουλία της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας AENORASIS και μετρά ήδη δύο χρόνια ενεργούς δράσης ανά την Ελλάδα, ενώ έχει βραβευθεί με το πρώτο βραβείο στα Healthcare Business Awards 2018 και με το πρώτο βραβείο στα Mobile Excellence Awards 2018.