ΑΒ Βασιλόπουλος: Ημέρα Εθελοντισμού για 9η συνεχή χρονιά

H ΑΒ Βασιλόπουλος εδώ και 80 χρόνια αποδεικνύει στην πράξη την Υπεύθυνη στάση της σε κάθε επίπεδο λειτουργίας της, ανταποδίδοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη όλων εκείνων που επιλέγουν τα καταστήματα του δικτύου της εταιρείας για τις καθημερινές τους αγορές.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, σχεδιάζει και υλοποιεί οργανωμένα προγράμματα Κοινωνικής Υπευθυνότητας, που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση ολοένα και περισσότερων ανθρώπων, με μετρήσιμα αποτελέσματα για κάθε τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

Όμως το καλό πρέπει να μεγαλώνει! Έτσι η εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της με διαχρονικούς συμμάχους, αξιόπιστους οργανισμούς και φορείς που πρωτοπορούν στο πεδίο τους και παράγει πολλαπλασιαστική αξία για κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η προσφορά βρίσκεται στον πυρήνα της λειτουργίας και της εταιρικής φιλοσοφίας της μεγάλης οικογένειας της ΑΒ Βασιλόπουλος. Οι άνθρωποι της εταιρείας αγκαλιάζουν πρώτοι όλες τις δράσεις, κάνοντας πράξη το όραμα συνεισφοράς του ιδρυτή της, Γεράσιμου Βασιλόπουλου.

Έτσι 9 χρόνια τώρα, η ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει μια μέρα αφιερωμένη σε δράσεις υπευθυνότητας που πραγματοποιούνται εθελοντικά από τους δικούς της ανθρώπους: την Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ, μια μέρα θεσμό που αξιοποιεί το ευρύ δίκτυο της εταιρείας και κάνει τη διαφορά σε όλη τη χώρα για κάθε γειτονιά.

Φέτος, όπου η εταιρεία γιορτάζει τις οχτώ δεκαετίες παρουσίας της, αφιερώνει την Ημέρα Εθελοντισμού 2019 στο περιβάλλον: Το μεγάλο μας σπίτι.

Με σύνθημα #allazoumesinithies και κεντρικό μήνυμα «Φροντίζουμε την πόλη μας!», πάνω από 300 καταστήματα ΑΒ μαζί με αποθήκες, κεντρικά γραφεία με 5.000 εθελοντές – εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε καθαρισμούς παραλιών και χώρων πρασίνου, την Κυριακή 16 Ιουνίου.