Είσαι Νέος Σχεδιαστής Μόδας; Κλείσε Τώρα Ραντεβού Με Το Catwalk Των Ονείρων Σου

Αγαπάς τη μόδα και κάθε τι που αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία είναι συνώνυμο της προσωπικότητας σου;

Το σχέδιο μόδας δεν είναι απλά η δουλειά σου, αλλά το πάθος σου; Ονειρεύεσαι να δεις τις δημιουργίες σου φορεμένες από επαγγελματίες μοντέλα και να τα απολαύσεις σε ένα catwalk υψηλών προδιαγραφών;

Ως νέος σχεδιαστής μόδας ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να αναδείξεις τη δουλειά σου και να διεκδικήσεις μια θέση στην αρένα της μόδας. Ο δρόμος προς την επιτυχία για εσένα, έναν νέο και ταλαντούχο fashion designer δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, και το όνειρο σου να κάνεις γνωστό το δικό σου brand με ένα catwalk υψηλών προδιαγραφών μοιάζει να απαιτεί μεγάλο budget, γνωριμίες και know how που μόνο επαγγελματίες του χώρου έχουν.

Πώς λοιπόν θα “χτίσεις” την εικόνα σου και θα προωθήσεις τη δουλειά σου ώστε να διαγράψεις μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον απαιτητικό χώρο της Μόδας;

Αν μέχρι σήμερα πίστευες ότι η προσπάθεια σου να ξεχωρίσεις σε οδηγεί σε αδιέξοδο, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να κλείσεις το ραντεβού σου με την επιτυχία στο New Generation Fashion Lines, τη μοναδική διοργάνωση – σημείο συνάντησης της νέας γενιάς Ελλήνων δημιουργών.

Φέτος έρχεται για 7η φορά στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019, για να δώσει βήμα στους νέους, ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας που θέλουν να αναδείξουν τη δουλειά τους και το ταλέντο τους στηρίζοντας το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να παρέχει σε όλους τους νέους ταλαντούχους δημιουργούς την ευκαιρία να ξεχωρίσουν και να παρουσιαστούν στην αγορά εργασίας, στους δημοσιογράφους και σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, προσαρμόζοντας το κόστος στα δεδομένα ενός σχεδιαστή που βρίσκεται στην αρχή της καριέρας του αλλά χωρίς να γίνεται κανένας συμβιβασμός στις παροχές στην υλοποίηση του ονείρου του.

Αν πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι ανάμεσα στους νέους δημιουργούς που θα παρουσιάσουν το ταλέντο τους στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2019 στον Πολυχώρο Αθηναΐς στο Βοτανικό, δε μένει παρά να δηλώσεις συμμετοχή ΕΔΩ.

Quick info

  • Πότε: Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019
  • Ώρες 11.00 -21.00
  • Που: Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός – Αθήνα
  • Διοργάνωση: Stalexpo τηλ. 2108214687
  • Yπεύθυνες Επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου

Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr