Φιλανθρωπικός Πανευρωπαϊκός Θεσμός «THE GOOD RIDE»

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, θα λάβει χώρα το Φιλανθρωπικό Πανευρωπαϊκό Θεσμό του «THE GOOD RIDE», που διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη.

Τι είναι λοιπόν αυτό το «THE GOOD RIDE»:

Είναι ένα γεγονός που διαρκεί σχεδόν μια ολόκληρη μέρα και έχει ως σκοπό την ανακούφιση, την ψυχαγωγία και την ψυχολογική ενίσχυση των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Ένα μεγάλο Convoy με πολυτελή αυτοκίνητα από τα οποία ασφαλώς δεν μπορούν να υπολείπονται οι Porsche, που αυτή τη φορά θα ξεκινήσει από το Λουξεμβούργο, σταματά σε διάφορες Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες, όπου τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, οι γονείς τους και τα αδέλφια τους, προσκαλούνται για μια βόλτα με τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια για ένα γεύμα σε έναν μεγάλο χώρο που θα βρίσκονται παρκαρισμένα για να μπορέσουν να τα περιεργαστούν και τα θαυμάσουν από κοντά.

Το Convoy θα φτάσει στην Αθήνα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου αργά το απόγευμα. 

Για το σκοπό αυτό ζητήθηκε από το PORSCHE CLUB GREECE, να συμμετάσχει σε αυτή την εκδήλωση, που θα γίνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, με τα αυτοκίνητα μας που θα μπορούσαν να λάβουν μέρους στην ημερήσια αυτή εκδήλωση.

Τα παιδιά που έχουν καρκίνο και βρίσκονται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ» της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση του «THE GOOD RIDE» για μια «ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» στην Αττική, όπου θα μπορέσουν απολαύσουν τα αυτοκίνητά μας για την βόλτα αυτή.

Η οδήγηση θα έχει διάρκεια για 45 λεπτά περίπου, μεταξύ των ωρών 10.00 έως 11.00, με διακοπή στη συνέχεια  στο CLUB SPORT – STEFANOS NERIS όπου θα υπάρχει πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων θα ανέρχεται σε 100 έως 140 συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, όπου θα έχει στηθεί μικρός μπουφές με χυμούς καφέ και κέικ  και θα μπορεί να μιλήσει και ο Πρόεδρός μας. Στη συνέχεια μετά τις 11.15 θα συνεχιστεί η διαδρομή έως το Μουσείο Βορές οπού θα περιηγηθούμε στο Μουσείο και έπειτα θα ακολουθήσει μπουφές για να γευματίσουμε, με ικανό χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα. Το προτεινόμενο γεύμα για τα παιδιά μπορεί να είναι χάμπουργκερ ή λουκάνικα με πατάτες, πίτσες,  αργότερα κέικ ή επιδόρπιο ή φρούτα, αλλά χωρίς σοκολάτα και χωρίς καρύδια

Κατά τη διάρκεια του γεύματος θα γίνει διανομή τσαντών και καλλυντικών για 30 – 40 παιδιά Επιστροφή στην Αθήνα μετά τις 14.00 έως 15.00 με διαφορετική διαδρομή από εκείνη που ακολουθήθηκε για τη μετάβαση, όπου οι οδηγοί της Porsche επανενώνονται για ένα ποτό γύρω στις 16.30 οπότε και οι γονείς θα έχουν παραλάβει τα παιδιά και θα έχουν αναχωρήσει. Τέλος γύρω στις 19.30 θα μπορούσε να δοθεί ένα χαλαρωτικό δείπνο, ίσως σε κάποιο σημείο στην Αθηνα.

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, το convoy του «THE GOOD RIDE» θα κατευθυνθεί προς στην Κωνσταντινούπολη και οποιοσδήποτε οδηγός της Porsche θέλει, είναι ευπρόσδεκτος για να το ακολουθήσει