Η “Καλλιπάτειρα” στο πλευρό του Ν.Ο.Ιωαννίνων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23, τη μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας εδώ και δεκαετίες, το οποίο διεξάγεται 7 και 8 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων, στηρίζει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» με πρόεδρο την Κατερίνα Παναγοπούλου, συνεχίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο να συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στην Ήπειρο.

Στην προσπάθεια αυτή αρωγός έρχεται να σταθεί το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα», συνεχίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο να συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Η «Καλλιπάτειρα» θα στηρίξει τη σημαντική αυτή για τα Γιάννενα διοργάνωση χορηγώντας το ποσό των 11.500 ευρώ!

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε η Συντονίστρια Ιωαννίνων της «Καλλιπάτειρα» κ. Κατερίνα Μπότσιου, η οποία επισκέφθηκε, επικεφαλής μελών του Σωματείου, τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Ν.Ο.Ι. και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μάρθα Παλαιοπάνου και τον Έφορο Κωπηλασίας του Ομίλου Αθανάσιο Κιτσάκο.

Δείτε το βίντεο: